< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Etimesgut'ta çocuğu ısıran köpek sokağa geri bırakılacak
-
-
Ne olacaktı ? 1 tane çocuğu ısrdı diye köpeği alıp barınağa koyacak hali yok !!! ( En az 5-10 kişiyi parçalaması lazım barınak hakkı kazanmak için ! )
Biraz bizim muhalifler gibi davranayım :D Abi ne yaparsın herkes hak ettiği gibi yönetilir. CHP'li belediyeler saldırgan köpek sorununu böyle çözecek demek ki. Köpekleri değil çocukları içeri tıkarak...
-
Ben de biraz chpli modunda takılayım..ama akp de megri megri...
-
Yasa Masa Tanımam Demiş
Can Dostu İtini 10 Gün Rehabilite Edip Isırdıgı Aynı Yere Koyacakmış...
-
Rehabilite demek itin suratına bakıp bi daha yapma tmm mı demektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir çocuk ısırılıyor ardından ısıran köpek tekrar ısırdığı yere bırakılıyor doğru mu anladım ben bunu ?
Delireceğim illa bir İNSANIN daha ölmesi mi gerekiyor !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Ağustos 2024; 0:41:39 > -
Ilgili belgelerde olayin bir isirilma degil, tirmalanma oldugu acikca geciyor. Kopek patileri veya tirnaklariyla saldirmaz. Kedi saldirir.
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/erdalbeskcioglu/status/1827382421668688153?t=wcFCR0ny1S3GdvS3eFsIyQ&s=19
Baslik sahibi surekli olan yalan soyluyor, siyasi amac guderek muhalefeti kotuleyip, iktidara calisiyor. Ben aslinda muhalifim diyerek de insanlari yanlis yonlendirmeye calisiyor. Yani Etimesgut belediye baskaninin karari nasil oluyor butun chp'ye yaziliyor? Bunca yil Etimesgut'u yoneten de chp zaten. Hemen 2 ayda barinak yapsin.
Akp destekcisi uyeler de mal bulmus magribi gibi dolusmus. Aleni art niyet var. Kabak tadi verdi artik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başkan hani belediyeye bekçi yapacaktın bunları 🤭
Birde yavru köpeklerle çekilmiş fotoyu ya. Başkan delikanlıysan saldırgan köpeklerle poz versene. 🤨
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Yapracık Mahallemizde yaşanan üzücü bir köpek ısırma vakasını büyük bir hassasiyetle takip etmekteyiz."
Yapracığın nasıl bir yer oldugunu biliyor musunuz siz? Orada insan parcalansa kimsenin ruhu duymaz baya sehrin dışında bir yer. Koca koca toki binaları kurulmuş fakat etraf tamamen kırsal alan. Dağın başı bir yer.
Oralarda köpek sürüsü gezmemeli cidden tehlikeli birsey bu yapılan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Ağustos 2024; 0:48:31 >
Evet çok haklısınız köpek dostlarımız için yeni bir yalan haber
Köpekler yasasın insanlar ölsün
Bir de siyaset hikayesi uydurmuş sunuz komik bile değil
Zaten bu ülkede HİÇ BASIBOS KÖPEK SORUNU YOK İNSANLAR ÖLMEDİ YARALANMADI SAKATLAMADI...
Kaynak belirsiz. O yüzden konu kapalıdır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yasa Masa Tanımam Demiş Can Dostu İtini 10 Gün Rehabilite Edip Isırdıgı Aynı Yere Koyacakmış... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X