Bildirim
ETLERI MANGAL ICIN HAZIRLADIM (BOL SS'LI)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
Mesaj
-
-
Cidden amacın ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oo zenginsin etleri bimdenmi aldın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blokladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avusturalya’da yaşıyormuş aklınca hava atıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazık zavallı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ete, herhangi sos koymaya karşıyım ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hani bize hani bize
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Afiyet olsun hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cahil ve görgüsüz adam o baharatlar ateşte yanar kömür gibi et yersin. Baharat et piştikten sonra atılır ete, pişirmeden önce sadece zeytinyağı sür -
CAHİL VE GÖRGÜSÜZ ADAM.
ASHEFUIHSAUPIOFGASUPIOFHASPUIFHPAIOS NE GÜZEL HAKARET ETMİŞSİN LA -
birader benim bir tanıdık vardı. adam bildiğin mangal manyağı. muhabbeti sürekli mangal. mangalı da şöyle yaktık. haftasonu gelse de mangalı yaksak. yeni bir mangal yaptım yağları ayrı akıyor şöyle oluyor böyle oluyor. mangalda kanat olmaz balık olur şu olmaz adam yatıyo kalkıyo mangal.. neyse geçenlerde duydum mide kanseri olmuş. mide kanserinin önemli sebeplerinden biriymiş. araştır derim.mide kanseri mangal yaz google da. -
Mangal işte.quote:
Orijinalden alıntı: ^7pMş^
Cidden amacın ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftalık başkası adına utanma konusu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pirzola ve antrikot zaten çok lezzetli kısımlar. Baharata gerek olmaz, tuz ve zeytinyağı ile ovulması yeterlidir. Mundar etmişsin eti. Arkadaşın dediği gibi o baharatlar hem yanar hem de tadını bozar etin. Buraya koymandaki amaç da tamamen görgüsüzlük. -
Hocam cok fazla baharat atmisin
Kirmizi ete sadece biraz tuz at yeter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç et yiyemedim. İçim gitti, duygusallaştım. -
kuzu, pirzolasının bu hale geleceğini bilse kendi intihar ederdi. -
Sen eti mangalda nasil pisiriyorsun bilmiyorum ama ben eti daha once hic yakmadim. Bu da ilk kez mangal yapisim degil. Her hafta duzenli mangal yapiyorum. Ayrica neden gorgusuzluk olsun? Burasi konu disi. Konu disi bunun icin.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5
Cahil ve görgüsüz adam o baharatlar ateşte yanar kömür gibi et yersin. Baharat et piştikten sonra atılır ete, pişirmeden önce sadece zeytinyağı sür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SS'ler nerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Pirzola ve antrikot zaten çok lezzetli kısımlar. Baharata gerek olmaz, tuz ve zeytinyağı ile ovulması yeterlidir. Mundar etmişsin eti. Arkadaşın dediği gibi o baharatlar hem yanar hem de tadını bozar etin. Buraya koymandaki amaç da tamamen görgüsüzlük.
|
CAHİL VE GÖRGÜSÜZ ADAM.
ASHEFUIHSAUPIOFGASUPIOFHASPUIFHPAIOS NE GÜZEL HAKARET ETMİŞSİN LA |
Benzer içerikler
- glory hole
- erkek berber isimleri
- zyprexa kullananlar
- lost 4.sezon
- en büyük hayalin ne sorusuna cevap
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X