Bildirim
ETLERI MANGAL ICIN HAZIRLADIM (BOL SS'LI)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
Mesaj
-
-
Cidden amacın ne -
Oo zenginsin etleri bimdenmi aldın -
Blokladım. -
Avusturalya’da yaşıyormuş aklınca hava atıyor -
Yazık zavallı hocam -
Ete, herhangi sos koymaya karşıyım ben. -
Hocam hani bize hani bize -
Afiyet olsun hocam -
Cahil ve görgüsüz adam o baharatlar ateşte yanar kömür gibi et yersin. Baharat et piştikten sonra atılır ete, pişirmeden önce sadece zeytinyağı sür -
CAHİL VE GÖRGÜSÜZ ADAM.
ASHEFUIHSAUPIOFGASUPIOFHASPUIFHPAIOS NE GÜZEL HAKARET ETMİŞSİN LA -
birader benim bir tanıdık vardı. adam bildiğin mangal manyağı. muhabbeti sürekli mangal. mangalı da şöyle yaktık. haftasonu gelse de mangalı yaksak. yeni bir mangal yaptım yağları ayrı akıyor şöyle oluyor böyle oluyor. mangalda kanat olmaz balık olur şu olmaz adam yatıyo kalkıyo mangal.. neyse geçenlerde duydum mide kanseri olmuş. mide kanserinin önemli sebeplerinden biriymiş. araştır derim.mide kanseri mangal yaz google da. -
Mangal işte.quote:
Orijinalden alıntı: ^7pMş^
Cidden amacın ne -
Haftalık başkası adına utanma konusu. -
Pirzola ve antrikot zaten çok lezzetli kısımlar. Baharata gerek olmaz, tuz ve zeytinyağı ile ovulması yeterlidir. Mundar etmişsin eti. Arkadaşın dediği gibi o baharatlar hem yanar hem de tadını bozar etin. Buraya koymandaki amaç da tamamen görgüsüzlük. -
Hocam cok fazla baharat atmisin
Kirmizi ete sadece biraz tuz at yeter -
Hiç et yiyemedim. İçim gitti, duygusallaştım. -
kuzu, pirzolasının bu hale geleceğini bilse kendi intihar ederdi. -
Sen eti mangalda nasil pisiriyorsun bilmiyorum ama ben eti daha once hic yakmadim. Bu da ilk kez mangal yapisim degil. Her hafta duzenli mangal yapiyorum. Ayrica neden gorgusuzluk olsun? Burasi konu disi. Konu disi bunun icin.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5
Cahil ve görgüsüz adam o baharatlar ateşte yanar kömür gibi et yersin. Baharat et piştikten sonra atılır ete, pişirmeden önce sadece zeytinyağı sür -
SS'ler nerde
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Pirzola ve antrikot zaten çok lezzetli kısımlar. Baharata gerek olmaz, tuz ve zeytinyağı ile ovulması yeterlidir. Mundar etmişsin eti. Arkadaşın dediği gibi o baharatlar hem yanar hem de tadını bozar etin. Buraya koymandaki amaç da tamamen görgüsüzlük.
|
CAHİL VE GÖRGÜSÜZ ADAM.
ASHEFUIHSAUPIOFGASUPIOFHASPUIFHPAIOS NE GÜZEL HAKARET ETMİŞSİN LA |
Benzer içerikler
- terk eden erkek geri döner mi
- dalin şampuan saç döker mi
- en iyi is ayakkabısı yorumları
- boya göre ayak numarası
- emar çektirenlerin yorumları
- exxen de neler var
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X