Şimdi Ara

Etrafımdakilere en az masraf olacak şekilde nasıl intihar edebillirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys 170 kaldık hesaplanmadı bile puanlar hadi söyleyin en masrafsız nasıl intihar edebilirim bitti artık hayatım

• Giderken benide çağır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım eden hazırcevap kimsedemi yok bukadarmı değersiz olduk
  • Kanka urgan ip bes tl

• Ayağına taş bağla veya cebine taşları doldur göle atla. Virginia Woolf böyle intihar etmiş.
  • söyleyin hadi başka acısız yoldamı kalmadı

neroxena bunuda tercih etcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberhayat

söyleyin hadi başka acısız yoldamı kalmadı

neroxena bunuda tercih etcem

Manyak mısın lan ne intihar etmesi öylesine yazdım onu Olmadı sınava tekrar girersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gaz çek
  • Yer söyle bir birimizi öldürelim

• öldükten sonra cesedimin mezar şu bu yıkama gibi masrafı olmaması için ne yapabilirim beni baygınken buharlaştırabilecek yokedebilecek?
  • siberhayat S kullanıcısına yanıt
    Barajı bile geçememiş biri,okumamalı bir daha şansını denememeli eğitim alanında. Herkes okumak zorunda değil git iş bul çalış evlen hayatını kurmaya çalış. Okumak sana göre değil. Zeka,beyin herkeste olan şeyler değil.

edit:intihar falan derken mecazi olarak dedin galiba. Asıl anlamda intihar falan eziklerin işidir.ygs lys gibi sistem nice baraj altı kalanları gördü hiç intihar eden olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahane1994 -- 30 Haziran 2015; 18:43:32 >
  • olum düşük aldın diye intiharmı edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 30 Haziran 2015; 18:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahane1994

Barajı bile geçememiş biri,okumamalı bir daha şansını denememeli eğitim alanında. Herkes okumak zorunda değil git iş bul çalış evlen hayatını kurmaya çalış. Okumak sana göre değil. Zeka,beyin herkeste olan şeyler değil.

Blok
  • ben suskun biriyim babam asgari ücretli sinirli sanayide çalışan biri akşam döver evden kovar sokakta yaşayamam ben annem vefat etti

yapacak birşeyim kalmadı bu hayatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahane1994

edit:intihar falan derken mecazi olarak dedin galiba. Asıl anlamda intihar falan eziklerin işidir.ygs lys gibi sistem nice baraj altı kalanları gördü hiç intihar eden olmadı

Evet sende yok mesela ama uzulme

• Pichie Rich kullanıcısına yanıt
    Ayy yıkıldım şuanda ya. Lütfen bloklama. bir şans daha ver nolur nolur
  • hacker ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.