bütün euro diesel ve benzeri katkılı motorinlerde koruyucu kimyasallar bulunmaktadır..!!
-20/-35 derece ısı aralığında motorin donmaz...*(petrol ürünleri kitapçığındaki açıklama)
Euro dizel değilde içine katılmış olan su donuyor.Erzurumda bunu çok yaşıyorlar.Trafiğin tıkanmasındaki baş sebep yolda mazotu donan araçlar.
opel özel serwis müdürü bir yakınım...yaptıkları testte donmaya karşı en dirençli motorini "total" olarak belirlemişler....testte -10 derecelerde kristalleşmeler oluyormuş...türkiyedeki benzin kalitesinin dizel kullanmak için erken olduğunu düşünüyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper911
opel özel serwis müdürü bir yakınım...yaptıkları testte donmaya karşı en dirençli motorini "total" olarak belirlemişler....testte -10 derecelerde kristalleşmeler oluyormuş...türkiyedeki benzin kalitesinin dizel kullanmak için erken olduğunu düşünüyor...
ben hala iddia ediyorum en kaliteli dizel total dedir .bunu çok kişide duydum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme