< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 27 Haziran 2024; 2:15:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Euro2024 ve liboş alman tvsi! Kadın spiler saçmalığı ve Türkiye karşıtı yorumlar!
-
-
Bütün Hollywood filmlerinde otomatik sarı filtre geliyor. Bu da Amerika tarafı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 22 Haziran 2024; 19:51:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
az önce biz 3. golü yedik. ekranda protekiz formalı bir alman çocuğunu gösterdiler 20 saniye boyunca. portekiz ve saşırınlık??? Ben geçen konu açmıştım. Bu Euro2024 oldu Eurovision gibi politik çatışma alanı! Macaristan'ı çok pis harcadılar!
-
Sarışın genlere sahip birisi olarak karalar bence daha güzel.
Göreceli şeyleri herkesin doğrusuymuş gibi paylaşma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Haziran 2024; 22:31:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiç alakası yok!
kaldı ki ben bizim esmer güzel yüzlüleri göstermemesini de eleştiriyorum. bildiğin arap/iran genetik bağı olanları gösteriyor. ne bileyim yunan genleri ile karışmış birini göstermiyor. amaçları açık işte; Türkleri ortadoğulu göstermek.
üstekini değil de alttaki gibileri hep servis ediyorlar.
-
Ulan bu liboşların konu Türk olunca birden ırkçılaşması! Ard1 devlet televizyonunda maçı izledim. küçük amerika ortanca israil yani Almanya, amerikan abisine özenmiş ve maçları kadın spikerlere anlattırıyor. Erkekli kadınlı değişim.
maçta mesela arda itildi bir pozisyonda son dakikada. Görmezden geldiler.
Kenan mesela kafa topuna çıktı, çek bilerek kafası soktu ki kenan yere inerken dirseğini indireceği için ona gelsin! Kadın spiker hemen burada "burada net bir darbe var" dedi sonra ekledi "kırmızı kart" dedi. ulan çıldıracaktım!
mesela mert'e foul yapıldı gol yedik, bu sefer kaleciye bir temas yok dedi.
beni çıldırtan en son yorum ise çeklerin attığı golde yapılan foul. ferdi'yi çek itti. Top uzuvdan ferdinin eline sekti, bu mesela ferdiye sarı kart çıkması gerekiyormuş, ferdiye müdehale yokmuş, devamında merih topu sekip yere düşüp elle temas edince bu sefer de penaltıymış. hakem çok büyük hata yapmışmış! ulan karı milletinin futboldan anladığı da bu kadar. ilki : Ferdi itiliyor yani net foul! top zaten ferdinin uzvundan eline çarpıyor ki bu da el ile oynamaya niyet değil.
yemin ediyorum sinir kirizi geçirdim! bu batılı sol liboşların TÜRK ve TÜRK başarılarını hazımsızlığı beni bu akşam delirtti!
ayar olduğum bir diğer nokta da ülkede solcu kesimin, bu almanları ülkelerinde bizim solcu türkleri kırmızı halılarla karışıyalacaklar sanmaları. Almanın ancak eski kafada kraliyetçisi Türke el uzatır. çünkü ne zaman dara düşseler Türklerin yardım ettiklerini bilirler iş birliği yaptıklarını bilirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X