Şimdi Ara

EURONCAP YILDIZ DAĞITIYOR, IIHS DOĞRU TEST DİYENLER İÇERİ. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
5.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

cihancım bana saygı göstermek zorunda değilsin burası forum ortamı,malum sana da burada kimse saygı göstermiyor

O senin husnu kuruntun

Su forumda benim gibi adam zor bulursun

Bu arada rica ediyorum senden saygi sinirlari icinde yaz ne yazacaksan

Yalancilik falan hic hos olmuyor

Bu arada bulursan su 78.000 tl olan v 40'dan bul 2-3 tane

Sor bakalim varmiymis

ben yalancisin demedim ki,eğer araç siparişi geçiyorlarsa yalan beyanat vermiş olursun özür dilemen gerekir dedim.
    Sen laflari yanliş anliyorsan bunun suçu bende mi?
    V40ın da S60ın da liste fiyatı olayını soracağım merak etme

Anlamadin galiba sen

Ben sana ne dedim volvoda opsiyonsuz arac yok dedim hepsi ekstra donanimli dedim yanlismi anlattim acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Dünya devleri paramparça olan arabalarına rağmen halen çıkıp sizin bu söylediğiniz ncap lakırdısına dahil olmayıp iihs nin kapısına koşuyorsa ncap bitmiştir.

Böyle birşey yok.Bizde onu demeye çalışıyoruz.O zaman senin mantığınla bu markalar bana sadece small overlap testi mi yap diyor?Olabilir mi böyle mantık?

BÜtün testlrei önemsiyorlar.Önemsemekte zorundalar.Çıkıp firmalar small overlap değersiz diyemez.Aynı şekilde euroncapa da diyemez.

ama dediler işte.
    bizzat da mercedes dedi hemde böyle kaza olmaz diye,sonra yattığı çamuru kendisi temizlemek zorunda kaldı

Cihancım senin ne anlattığını anlamıyoruz biz,o paraya araç alamazsın diyorsun.
    Ben de gider basar parayı aracı sipariş ederim diyorum.
    Sen volvoda o fiyata araba yok diyorsun,ben var diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Ekim 2013; 19:51:17 >

• quote:

quote:

quote:

Dünya devleri paramparça olan arabalarına rağmen halen çıkıp sizin bu söylediğiniz ncap lakırdısına dahil olmayıp iihs nin kapısına koşuyorsa ncap bitmiştir.

Böyle birşey yok.Bizde onu demeye çalışıyoruz.O zaman senin mantığınla bu markalar bana sadece small overlap testi mi yap diyor?Olabilir mi böyle mantık?

BÜtün testlrei önemsiyorlar.Önemsemekte zorundalar.Çıkıp firmalar small overlap değersiz diyemez.Aynı şekilde euroncapa da diyemez.

ama dediler işte.
    bizzat da mercedes dedi hemde böyle kaza olmaz diye,sonra yattığı çamuru kendisi temizlemek zorunda kaldı

Arkadas anlatamadim galiba ben sana

Simdi advange donanim s60 100.000 dimi standart donanimli bir s60 advange arac yok hepsi ekstra donanimli

78.000 tl olan v40 varya o araba aslinda 90.000 tl dimdi anladinmi ?

• Ben sana vw alamazsın demedim, adam olamazsın dedim

Laf ortayadır, isteyen üzerine zıplayabilir
  • quote:

Simdi advange donanim s60 100.000 dimi standart donanimli bir s60 advange arac yok hepsi ekstra donanimli

E varsayalim ki ekstra donanimli olsun ben gidip advance donanımlı araç sipariş edecek olsam volvoya beyefendi veremiyoruz üzgünüz mü diyecekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Ekim 2013; 19:57:28 >
  • quote:

quote:

E varsayalim ki ekstra donanimli olsun ben gidip advance donanımlı araç sipariş edecek olsam volvoya beyefendi veremiyoruz üzgünüz mü diyecekler?

Arkadas ayni seymi ya ya allah askina ben sana siparis veremezsin dedimmi ?

Ben sana ne dedim ? Ne anlattim ?

• quote:

Arkadasim araba bakkal mi ki gidip şeker alir gibi alasin.
    Girersin konfigüratöre verirsin siparişi getirirler.
    Sen volvoda o fiyatlara araba yok muhabbeti yapiyordun forumda?
    var miymis demek ki?
  • quote:

quote:

quote:

ama dediler işte.

Şimdi mercedesin biz bundan sonra sadece small overlapp testini gözönüne alacağız iihsnin ve euroncapın diğer testlerini önemsemiyorzu mu dedil?Sence bu mantıklı mı?

Herneyse sen "euro ncap yalan atıyor small overlapta gerçekler ortaya çıktı(aynı test olduklarını sanıyordun)" dan "euroncap yetersiz kalmaya başladı iihs daha kapsamlı olduğu için daha iyi fikir veriyor"a doğru gidiyorsun.Bİzde senin yada kendi adıma bende bu gitmeye çalıştığın yoldayım zaten.Bekliyoruz seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 4 Ekim 2013; 20:01:26 >

• ncapin yetersiz kaldığını 204923094 mesaj önce söylemişim,artı ncapin geçerliliğini kaybettiğini de mercedes ciddiye almıyor oradan anlamak mümkün demişim.
    Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok ki arkadaşım ncap bağışla çalışan bir kuruluş ancak puan oynamasıyla araba hesabı yapar 5 yıldızı basar geçer iihs öyle değil
    iihs ile ncapi karşılaştırmak passat cc nin kopan kapısına güvenlik sistemi demeye benzer,zaten onu diyen kişi açıyor bu konuyu.
    özetle biz ne kadar tartışırsak tartışalım güneşi balçıkla sıvama şansımız yok,ncap olayının zerre kadar güvenilirliği yok artık otomobil dünyasında.
  • quote:

quote:

Arkadasim araba bakkal mi ki gidip şeker alir gibi alasin.
    Girersin konfigüratöre verirsin siparişi getirirler.
    Sen volvoda o fiyatlara araba yok muhabbeti yapiyordun forumda?
    var miymis demek ki?

Sen okudugunu anlamiyorsun millete okulda ne ogretiyorsun acayip merak ettim

Ben sana dedimki

Volvonun liste fiyatlarinda yazan araclari yok sebep hepsinde ekstra donanim var sen ben bu donanimi istiyorum dersen illaha siparis alir bayi sana ben siparis veremezsin dedimmi ?

Kiminle yazisiyoruz ya adam okudugunu anlamiyor birde beni yalancilikla sucluyor

Bu saatten sonra ciddi soyluyorum sana mesaj yazmam kolay kolay insani dinden imandan cikarirsin sen

• Bunu ben yazmadım cihancım,senin lafın:
    quote:

Volvo 20.000 tl ucuz araba falan satmiyor gidip bayiden fiyat alanilirsin sitesinde yazan fiyatlar ile bayi fiyati arasinda ucurum var

Burada liste fiyatında yazan araçları yok demiyor,volvo 20 bin ucuza araba satmıyor diyor
    Şimdi de diyorsun ki araçlar opsiyonlu,e ben de diyorum ki advance donanımı bayiye sipariş ederim basarım parasını gelir araba.
    Ben öyle demek istemedim diyorsun,ne demek istedin cihancım?
  • quote:

ncapin yetersiz kaldığını 204923094 mesaj önce söylemişim,artı ncapin geçerliliğini kaybettiğini de mercedes ciddiye almıyor oradan anlamak mümkün demişim.
    Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok ki arkadaşım ncap bağışla çalışan bir kuruluş ancak puan oynamasıyla araba hesabı yapar 5 yıldızı basar geçer iihs öyle değil
    iihs ile ncapi karşılaştırmak passat cc nin kopan kapısına güvenlik sistemi demeye benzer,zaten onu diyen kişi açıyor bu konuyu.
    özetle biz ne kadar tartışırsak tartışalım güneşi balçıkla sıvama şansımız yok,ncap olayının zerre kadar güvenilirliği yok artık otomobil dünyasında.

Olmuyor işte.Şimdi euroncap ile iihsnin yaptığı moderate,yandan çarpma vs testleri paralel neredeyse hemen hemen hepsi aynı sonuçtalar.O zaman iihs de mi bağış ve rüşvetle puan veriyor diyeceğiz.

Herneyse kal sağlıcakla.

• Volvo 20 bin ucuza araba satmıyor ne demek cihancım?
    Buradan bayilerdeki araçlar opsiyonlu cümlesini nasıl çıkarabiliyoruz?
    Artı gördüğün üzere volvo 20 bin ucuza araba satıyor,siparişini veriyorsun getiriyorlar.
    Sorun ne öyleyse?
    Neden 20 bin ucuza araba satmadığını iddia ediyorsun güzel kardeşim?
    Amacın nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Ekim 2013; 20:18:14 >
  • ŞOK! ŞOK! ŞOK! Angela Merkel, elinde büyük bir bavulla EuroNcap tesislerine girerken Flash TV kameralarına yakalandı
  • Sizi takip etmekte zorlanıyorum valla. Bu ne hız arkadas.

• Cihancim dun volvo 20bin tl ucuza araba satmiyor diyordun,bugun gordugun uzere sattigi ortaya cikti.
    Simdi de saygisizlik ediyosun,ama iste gordugun gibi gunes balcikla sivanmiyor.
    Gidiyosun volvoya veriyosun siparisi getiriyorlar,haliyle senin soyledigin volvo 20 bin tl ucuza araba satmiyor beyanati gercek disi oluyor:)
    Ee simdi gercek disi beyanat verdigin icin forum uyelerinden ozur dilemeyi dusunuyor musun?

• quote:

Cihancim dun volvo 20bin tl ucuza araba satmiyor diyordun,bugun gordugun uzere sattigi ortaya cikti.
    Gidiyosun volvoya veriyosun siparisi getiriyorlar,haliyle senin soyledigin volvo 20 bin tl ucuza araba satmiyor beyanati gercek disi oluyor:)
    Ee simdi gercek disi beyanat verdigin icin forum uyelerinden ozur dilemeyi dusunuyor musun?

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Cruise control olayina cok takiliyorsunuz bence gereksiz donanimin onde gideni. 7 serisi aracim var 1 kere kullanmadim cc. 1 serisinde de hic eksikligini hissetmedim.

hhocam zaten 1.6 CVT nin yakıt tüketimi o kadar düşük ki 1.4 MMT almaya gerek yok,

gerçekten alıcı olan biri Corolla alırken dizelin yüzüne bakmaz, vag fanatikleri sırf tantana yapmak için öne sürüyorlar ccyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Cruise control olayina cok takiliyorsunuz bence gereksiz donanimin onde gideni. 7 serisi aracim var 1 kere kullanmadim cc. 1 serisinde de hic eksikligini hissetmedim.

hhocam zaten 1.6 CVT nin yakıt tüketimi o kadar düşük ki 1.4 MMT almaya gerek yok,

gerçekten alıcı olan biri Corolla alırken dizelin yüzüne bakmaz, vag fanatikleri sırf tantana yapmak için öne sürüyorlar ccyi.

Aynen hocam kaç kere kullanılıyor ya , ilk alındığında bir hevesle kullanılır denenir daha sonra yüzüne bakılmaz :D
  • quote:

Cihancim dun volvo 20bin tl ucuza araba satmiyor diyordun,bugun gordugun uzere sattigi ortaya cikti.

Bence biraz internetten uzaklaşın sakin bir müzik açın bir kahve koyun bir süre gökyüzünü falan seyredin. Bir de pencereyi de açın biraz hücrelere oksjen gitmesi faydalı oluyor bazen.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.