Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

EURONCAP YILDIZ DAĞITIYOR, IIHS DOĞRU TEST DİYENLER İÇERİ. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
5.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum benim televizyonum da bilgisayarımda ekseri oradan takip ediyorum rahat oluyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Dostum benim televizyonum da bilgisayarımda ekseri oradan takip ediyorum rahat oluyor:)

Anladım her şeyin bir arada olması kolay erişim, kuvvetli idrak, daha az dikkat dağınıklığı sağlar doğru diyorsunuz :)
  • Valla güzel oluyor,bir cafeye geçiyorsun elinde nargile yanında bira,hem foruma takılıyorsun hem sohbet ediyorsun hem hava alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Alman otomobil dergileri ve EuroNCAP, aynı *okun laciverdi...

İmzayı nereye şettiriyoruz.

Şu senetin üstüne atıver hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi benim anlamadigim nokta euroncapin rusvet yemesi mevzusu oldu. Euroncap ve iihs ikiside kanunen uteticiler ve sigorta sirketleri tarafindan finanse ediliyor. Elinizde rusvete dair vb belgeler varsa veya basinda cikan dava vb. Bir takim haberler getirin burada tartisalim. Yazi tura attiniz euroncap rusvet yedi dediniz heralde yoksa aklima baska birsey gelmiyor. Ha sonuclara bakiyorum en iyi sonuclari alman otomobilleri almamis nasil rusvetse bu anlamadim.Neyse konuyu kirletmeyelim yasini basini almis insanlarsiniz azicik beyninizi kullanin sadece. Bu arada 20 yildir ingilizce egitim aliyorum ilk kez moderate kelimesinin ilkel oldugunu iddia eden biri gordum saygilar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

Bence yanlış mantık ortada ki enerji birinde 2x80 birinde 1x80
    Elinize 2 bilya alın deneyin bi birisi dururken öbürünü vurun bide ikisini birbirine vurun hangisi daha sert oluyor

Enerji iki katına çıkıyor ama enerjiyi absorbe eden kütle (araba) de iki katına çıkıyor. Sizin bilya örneğiniz ise maalesef elastik çarpışma olduğu için geçersiz. Bilye enerjiyi emmiyor. İki aracın çarpışması çok çok yüksek oranda plastik çarpışmadır.
    en.wikipedia.org
    Elastic collision - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Elastic_collision

• ncap artık yetersiz kalıyor testleri ağırlaştırmalı ayrıc madem bu işi yapıyorsun diger yönlerden çarpma testleri neden yok
  • quote:

Moderate overlap test ilkel iyimser ortalama test dmektir,ncapin bunu yapmaya devam etmesinin nedeni cok net olarak bu testlerin yetersizligine vurgudur adam agziyla moderate koymus adini.

quote:

yıllarca yaptığı testi yeterli görmemiş ki iyimser demiş,moderate demiş.
    Neden bugüne kadar moderate adını verdiği bir testi israrla yapsın ve araçlara geçer not versin?
    Öyle bir şey olsa neden bunun adına moderate desin?Başka isim mi kalmadı memlekette?

quote:

Moderate overlapin anlami iyimserdir ilkeldir.
    Açar sözlükten bakarsın ingilizcen yoksa.

quote:

Daha ne kanıtı koyacağım önünüze pardon da?
    elin amerikalısı ncapin testini iyimser ilkel olarak niteleyip moderate overlap test olarak yapip araçları çatır çatır geçiriyor testten.

Son tahlilde sen şimdi bunları okuyup tekrar deep freezeli bilgisayar gibi restart atacaksın tekrar söyleyeyim:
    Moderate overlap test ilkel overlap testtir.

ilkel iyimser testi bize anlatırmısın.

• Anlattim zaten,ceza aldigindan kacirmussin,e tabi parmaklarimi yorup tekrar aciklayamam
    Bu arada actigin konuya buyuk bir kitle ncapin gecerliligini kaybettigi yolunda yorumlar atmis,seni tekzip etmisler konuyu acan ve gorus belirterek insanlari yonlendirmeye calisan uye olmans ragmen[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 8 Ekim 2013; 12:56:29 >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    ama öyle bir test yokmuş. Senin bir bildiğin vardır diye sordum. Bizi aydınlatırmısın.
  • Uzgunum aydinlatma isleminide sen cezaliyken yaptim,forumun neden gorusunu desteklemedigini arastirman gerektigi gbi onuda arastirman gerekecek zahmet olacak amai

alıntısını yaptığım mesajında bir açıklama var ama pek inanasım gelmedi O yüzden farklı bir açıklama bekliyorum. işte o mesaj :

quote:

yıllarca yaptığı testi yeterli görmemiş ki iyimser demiş,moderate demiş.
    Neden bugüne kadar moderate adını verdiği bir testi israrla yapsın ve araçlara geçer not versin?
    Öyle bir şey olsa neden bunun adına moderate desin?Başka isim mi kalmadı memlekette?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 8 Ekim 2013; 13:01:32 >
    mesajlarımı neden sildirdin
  • Mesaj sildirme yetkim yok,adabini bozmadigin surecede sikayet etmem,
    O alintiladiginida acikladim,direkt bir ceviri yaparak kendimce yorunda ekledim oraya ki yorumumu da destekliyor zaten aciklamalarim,forumdakilerde bunu desteklemisler,kisacasi uzerinde cok tartisnaya gerk yok,aynen kendi actigin ve yanikdigin ncao iihs muhabeti olayi gibi.
    Ben bir ceviriyi direkt yapip oradaki anlamiyla kullanmis olmasam ve sen bunun dogrusunu soylemis olsan bile(tesekkurler bu arada),yaptigim ceviri tezimi destkledigi ve senin tezin forum bunyesinde bizzat kendi konunda tekzip edildigi icin uzerinde herhangi bir tartisma yurutmemize gerek kalmamistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 8 Ekim 2013; 13:48:40 >
    kimin desteklediği mühim değilki. Olayın aslı önemli. Açtığım konuya bekliyorum Orada senin söylediklerinin tam aksi söyleniyor şuanda. tezkip edilen bir şey yok ortada.

donanımhaber forum
    MODERATE OVERLAP TESTİNİN ANLAMI? » Sayfa 1 - 5
    http://forum.donanimhaber.com/m_82302886/f_//tm.htm#82302886

• IIHS'den Top Safety Pick alan güvenilir bir araç ile Euro Ncap'ten 5 yıldız alan tenekeler benide bu şüpheye düşürdü doğrusu. Faydalı bir konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.