Oyunun kurulu olduğu klasörün içindeki "common" klasörüne gir.İçerisinde "defines.lua" isminde bir dosya göreceksin,onu not defteri ile aç ve "END_DATE = "1821.1.1"" yazan satırdan bitiş tarihini uzatabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Reaktans
Evet uzatabilirsin. Bunun için Extended Timeline modunu kurman yeterli
Teşekkür ederim ya birde rusya ile oynayan varmı hiç ? Çok büyük dünyanın 4'te 1 indeler hangi bölge ile ilgilenecem.Bazı bölgeleri ai gibi devredebilirmiyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: afetga1
quote:
Teşekkür ederim ya birde rusya ile oynayan varmı hiç ? Çok büyük dünyanın 4'te 1 indeler hangi bölge ile ilgilenecem.Bazı bölgeleri ai gibi devredebilirmiyim ?
Yukarıda arkadaş basit bir şekilde belirtmiş ancak extended timeline modu ile 58 yılından günümüze kadar uyarlanmış zaman dilimi ve devletler mevcut. Rusya ile hiç oynamadım ama vassal oluşturabiliyorsun ve ona sell province yöntemiyle bedavaya toprak satabilirsin.
quote:
quote:
quote:
Yukarıda arkadaş basit bir şekilde belirtmiş ancak extended timeline modu ile 58 yılından günümüze kadar uyarlanmış zaman dilimi ve devletler mevcut. Rusya ile hiç oynamadım ama vassal oluşturabiliyorsun ve ona sell province yöntemiyle bedavaya toprak satabilirsin.
Özerklik denilen şey nasıl yapılıyor ? Yani o bölgenin üretim,bina kurma gibi işlerini osmanlı da beylerbeyi gibi devredebiliyormuyum ?
quote:
quote:
quote:
quote:
Özerklik denilen şey nasıl yapılıyor ? Yani o bölgenin üretim,bina kurma gibi işlerini osmanlı da beylerbeyi gibi devredebiliyormuyum ?
Bu extented timeline modu sadece orjinal demi çalışyır ? eğer öyleyse orjinal alabilirim. Peki böyle bir mod yapılabilir mi ? Yapması basitmi yoksa sadece paradox mu yapıyor ?
Valla özerklikle ilgili bir şeyle karşılaşmadım oyunda olduğunu sanmıyorum. Bildiğim sadece vassal ve personal union olayı var. Extended modu korsanda da çalışıyor. Modları kullanıcılar yapıyor diye biliyorum zaten. Oyunun dosyalarını editlemek zor gözükmüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme