Şimdi Ara

Europa Universalis IV tamamen ilhak yapamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar oyuna dün shimazu olarak başladım. öğrenmek için hile vesairede yaptım lakin yönetim biçimini değiştiremediğim gibi japonyayla savaşa girsem dahi ateşkes imzalayıp barış yapmak istediğim takdirde tam ilhak kısmı tıklanabilir olmuyor. adada başka klanlar imparatorluk gibi yönetim biçimi seçerken ben hala monarşide bağlı bulunuyorum cok aradım taradım bulamadım cevaplayan olursa çok sevinirim saygılar

• arkadaşlar neden olmadığını buldum belki aynı şekilde sıkıntısı olan bir arkadaşımıza lazım olur açıklayayım.
    öncelikle daimyo oldugunuz için yönetim şeklini değiştiremiyorsunuz çünkü sömürge konumundasınız. imparatorlukla yapacağınız savaşta savaş sebepleri arasında imparator olmak için savaşacağınıza dair bir ibare olmalı. savaşa başladığınızda imparatorluga ait tüm toprakların sizin tarafınızdan ele geçirilmiş olmasına dikkat edin aksi taktirde tam ilhak edemiyorsunuz.ben uesugi olarak tekrar basladım. bu arada imparatorluğa savaş açmadan önce takedaya ait tek olan kai bölgesi ve shiba ya ait bölgeleri öncelikle almanız sizin açınızdan faydalı olacaktır. ben diplomatik anlamda adanın batı ülkeleriyle müttefik olmaya çalıştım zaten adanın diğer tarafındakilerle aranız çok iyi değil cunku topraklarınızda veyahut biz onların topraklarında hak iddia ediyoruz bu yüzden böyle gitmeniz bence mantıklı bir tercih olacaktır yeni başlayanlar için tavsiyem bunlar oyun gerçekten çok detaylı çok eğlenceli. birde belirtmek isterimki çok cabuk yüzölçümü bakımından büyümeniz çevre ülkelerin dikkatini çekiyor koalisyon yapıyorlar bir süre sonra sıkıntılı durumlar yaratabiliyor. ekonomik anlamda eğer uesugi iseniz takedaya ait tek bölge olan kaiyi aldıktan sonra biraz rahatlarsınız altın üretimi var çünkü. birde çok fazla asker beslemeyin. savaş dönemlerinde paralı askerlerle idare edin derim savaş dönemlerindede savaş vergisi koymayı unutmayın. saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.