Şimdi Ara

Euwa geçme konusu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben şu anda tr dia 2 50 lp olan sadece jungle oynayabilen junglede de favori champi ww olan birisiyim. euwa geçmek istiyorum ama ne zaman geçme konusunda kararsız kaldım ligler sıfırlandıktan sonra mı geçsem? şimdi mi geçsem? ligler sıfırlanınca ilk 10 maçı burada atıp mı geçsem?

• lwl ve hero kasmak eskisinden daha zor, bende düşünüyorum west'e geçmeyi.. ama hero almak (para harcamadan) çok zor.. sırf o yüzden geçmiyorum west'e...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

lwl ve hero kasmak eskisinden daha zor, bende düşünüyorum west'e geçmeyi.. ama hero almak (para harcamadan) çok zor.. sırf o yüzden geçmiyorum west'e...
    Aslında aşırı kasmaya gerek yok hero mabında, genelde görevlerden gelen şampiyon kristallerini veya şampiyonla ilgili her şeyi açara yavaş yavaşta olsa champ biriktirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçtim geri dönmeyi planlıyorum yeteneksizliğimden dolayı . Tr Plat I'dim burada plat 5'im. Seri maçımda neeko aldı statik kasıp feedledi adam sebepsiz yere trden çok bir farkı yok açıkçası. Flamerlar biraz daha az ama yani biraz için değmez. 60pingle oynamak ayrı dert 20ye alıştıktan sonra. Adc'lerin kötü olduğu bir sezonda oynadığım için mi bilemem ama trde kalsam dia'ya rahat çıkardım burada yetenek farkını hissediyorum oynarken. Zaten şimdi geçemezsin server geçişleri kapalı. Yeni sezona kadar açılacağını da sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bölüm hk.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.