Şimdi Ara

Ev anfisi pcye zarar verirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev anfisi alıp hifi kolonlarımı pcye bağlamayı düşünüyorum bir iki yerde anakarta zarar verecegi lakırtısı gözüme çarptı şehir efsanesimi gerçekmi bilemedim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gncwolf -- 16 Nisan 2023; 11:39:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bir amfinin bilgisayarın ses çıkış bölümüne zarar verebilmesi için arasında ciddi bir empedans uyumsuzluğu olması gerekiyor ki "benim fikrime göre" anakartın ses çıkışı kısa devre olmadığı müddetçe bir sorun oluşmaz. Ayrıca zarar verebilir diyebilmek için de anakartınızın kulaklık çıkışının empedans aralığını ve bağlayacağınız amfinin ses giriş bölümünün empedansını bilmeniz gerekiyor, bunları bilirseniz uyum sorunu var mı diye kontrol edebilirsiniz. Ben kendim amfi değil ama müzik setlerimi bilgisayara bağlıyorum, hatta aynı ses çıkışına birden fazla müzik seti de bağladım bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Ama tabii ki de karar sizin bunlar benim fikrim.

• REDMOD kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende aynı fikirdeyim 1 2 yerde bunla ilgili yazı gördüm sadece kafam karıştı biraz emin olamadım

• Sorun olmaz.

Müzikseti, Anfi, 2+1, 5+1, hepsinin girişi line in seviyesindedir. hepsi aynı mantık yani.

Kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Anfi değil, "amfi".

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.