Şimdi Ara

Ev için anfili ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun kaalacağım evime anfili ses sistemi kurmak istiyorum ama bu cihazlarla alakam hiç yok media markt ta sordum pioneer marka bi cihaz 5.1 ordaki eleman tavsiye etti artık kendi çıkarı için mi bilmiyorum ertesi gün başka bi arkadaş vardı. Harman kardon avr 151 i müzik için alıcaksan alma dedi kafam çok karıştı pioneer ı 2. Gidişimde hiç sormadım bile. Ben hem müzik dinlicem hemde film izlicem bütçemde 1000₺ 1200₺ çok kararsız kaldım acill yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, kendimce söyle yardimci olayım. Sinema amfisi ile stereo müzik amfi leri birbirinden farklı. Sadece Amfiler değil buna göre hoparlörlerde değişken oluyor. Ama giriş seviyesindeyseniz ki butcenizde giriş seviyesini uygun gösteriyor. Önceliğiniz film ise 2. El temiz bir pioneer yada yamaha ev sinema amfisi alip kuleli hoparlör set ve aktif sub la giriş yapabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sisteminizi upgrade edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanca10

Merhaba, kendimce söyle yardimci olayım. Sinema amfisi ile stereo müzik amfi leri birbirinden farklı. Sadece Amfiler değil buna göre hoparlörlerde değişken oluyor. Ama giriş seviyesindeyseniz ki butcenizde giriş seviyesini uygun gösteriyor. Önceliğiniz film ise 2. El temiz bir pioneer yada yamaha ev sinema amfisi alip kuleli hoparlör set ve aktif sub la giriş yapabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sisteminizi upgrade edersiniz.

Peki biraz daha açar mısınız örn anfi şu model kolonlar şu olasun eminönüne gittim adam 3800 giyat çıkrttı 😆 Araba alınır o paraya

• Mesela teknosa da pioneer amfi ve hoparlor 1400 tl sıfır. Veya sahibinden de 2. El pioneer yamaha veya harman kardon 600 700 seviyesinde. Amfinin yanına 5 li bi hoparlör seti jamo marka iyidir. Yanına bide bluray oynatıcı. Kule hoparlörlerde bas oluyor. Sisteminizi kurduktan sonrada ihtiyacınız göre bir tanede aktif sub woofer aldiniz mi. Oh ne âlâ

• enb1903 E kullanıcısına yanıt
    Sinema için düşünüyorsanız Teknosa da seri sonu Harman Kardon AVR 151 vardı kapalı kutu bulursanız 600 liraya uygun bence. Ben de aldım şimdilik memnunum.

Hoparlör konusu biraz karışık, kompakt sistemlere bakabilirsiniz özellikle 2.elde güzel fırsatlar olabiliyor. Aşağıdakileri düşünebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-cok-temiz-harman-kardon-hkts-16-257136633/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-tertemiz-canton-movie-125-260210564/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfisiz ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Ses sistemi tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.