Şimdi Ara

Ev için araba satmak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı durumu yaşadım...Moralini bozma evi veren o arabayı da veriyor şüphen olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mc33 M kullanıcısına yanıt
    Elhamdülillah tabiki de çok şükür.Allah sağlık versin gerisi kolay.cocuklar küçük arabasızlik zor oluyor o yüzden yoksa zaten bi broadway aldı mi yeter bana zamanla para birikir bir egea alırım ondan sonra çocuklara yatırım:) Allah olmayana helalinden kredisiz ev almayı nasip etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabasiz yaşanır ama evsiz yaşanmaz. Ev sahiplerinin kahrı çekilmiyor. Boşa verdiğiniz kira parası da cabası. Acil durumda eş dost ya da taksi çağırırsiniz. İlla arabasiz yapamam derseniz 15 bin ayırın. Evi aldıktan sonra duruma göre bir iki bin koyup palio veya eşdeğer bir araç alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: behram40

çok geçmiş olsun hocam,Allah şifa versin.

Çok teşekkür ederim.
  • Hocam arabayı satıyorsun, temizinden bi tane dacia solenza alıyorsun. Lazım olunca çatır çatıe gidiyorsun, hem de çok az yakıyorsun. Ben olsam böyle yaparım ki yaptım da zamanında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

Orijinalden alıntı: kucukbulut

Evet hocam eminim. faiz denmemesinin asıl nedenide bu zaten. Ticaret yapılmış oluyor. Bazıları faizden ne farkı var desede var işte.

iyi araştırın derim, evi onlar satın almıyor bildiğim kadarıyla. Siz onların adına vekaleten alıyorsunuz. Durumu sakatlıyor.

aynen öyle.ev almadan ben de araştırdım.banka tapuda evi kendisi alıp tekrar size satmıyor.normalde faiz olmaması için bu şekil yapması gerekiyor.
    eve sadece taksitleri bitene kadar ipotek yapıyor.bu durumda da normal kredi ile farkı kalmıyor.bu yüzden normal kredi çekmek daha mantıklı.benim işm rast geldi kredisiz aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

Orijinalden alıntı: kucukbulut

Evet hocam eminim. faiz denmemesinin asıl nedenide bu zaten. Ticaret yapılmış oluyor. Bazıları faizden ne farkı var desede var işte.

iyi araştırın derim, evi onlar satın almıyor bildiğim kadarıyla. Siz onların adına vekaleten alıyorsunuz. Durumu sakatlıyor.

aynen öyle.ev almadan ben de araştırdım.banka tapuda evi kendisi alıp tekrar size satmıyor.normalde faiz olmaması için bu şekil yapması gerekiyor.
    eve sadece taksitleri bitene kadar ipotek yapıyor.bu durumda da normal kredi ile farkı kalmıyor.bu yüzden normal kredi çekmek daha mantıklı.benim işm rast geldi kredisiz aldım.

siz şanlsıymışsınız gerçekten

• mc33 M kullanıcısına yanıt
    Ne guzel bir tevekkul..

• ysnsln kullanıcısına yanıt
    Amin

• Ev al araba önemli değil alışıyorsun. Öncelikle başını sokacağı bir evin olsun. Kira ile nereye kadar dayanırsın. Araba sürekli masraf borcun varken arabaya girme en azından borcunu yarıla sonra düşünürsün.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.