Şimdi Ara

Ev için HIFI Sistem önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev icin sistem kuracağım. Derinlemesine bir bilgim yok. Salonum küçük. Büyük olmayan kule hoparlör ve center düşünüyorum. Tabi bir de amfi

Hoparlörler olarak Dali oberon 5 bakıyorum aklima yatan. Farklı önerilere açığım tabi. Amfi hakkında bilgim yok

Max 100k bütçe ayiracagim. Kule tipi 2 hoparlör ve amfi tavsiye eder misiniz uyumlu?

Günümüz özelliklerinden taviz vermeden fiyat performans ürünleri bakıyorum.

• Center derken? Herhalde subwoofer demek istediniz çünkü hifi stereo sistemde center hoparlör olmaz. Sinema sistemi kuracaksanız o başka tabii.

• Lütfen sistemi olan arkadaşlarınızda ve hi-fi mağazalarında (yığınla ikinci el satanlar hariç. Özenli ikinci el satanlar olabilir) bol bol dinleyin.

Oberon 5, baktım da yazıyorum yoksa bildiğimden değil, 88 dB ve 6 ohm nominal imiş.

Ben naçizane derim ki, sehpa/ayak (stand/bookshelf) tipi aktif monitör seçin. Oberon 5'ten daha iyi ses ve sahne verecektir. Ama iki kanal tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 31 Aralık 2024; 2:44:31 >
  • cafyon C kullanıcısına yanıt

tavsiyeniz var mı

• Merhabalar , guzel bir yolculuga basliyorsunuz fakat epey de cetrefilli ve karmasik  

Optimum sistem toplamak icin beklentilerinizi belirlemeniz gerekiyor oncelikle , mesala ne tarz muzik dinlersiniz , oda boyutu , kaynak nedir ? daha once dinlediginiz sistemler vs...

Sanirim su ana kadar onlarca amfi , hoparlor , kablo vs.. deneyimim olmustur.

Benim bu konuda ogrendigim yegane olgu sadece internet yorumlariyla bu tarz sistem toplamamak yonunde olur , tabi bu internetteki kullanicilarin yorumlari gereksiz demek degil fakat herkesin kulagi , duyu esigi ,zevkleri farkli , cevrenizde bir hi-fi dukkani varsa ziyaret ediniz , orada butceniz dahilindeki secenekleri canli test edebilir , kulaginiza hangisi hos geliyorsa onu mumkunse yeni olarak edinebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.