Selamlar arkadaşlar Ev icin sistem kuracağım. Derinlemesine bir bilgim yok. Salonum küçük. Büyük olmayan kule hoparlör ve center düşünüyorum. Tabi bir de amfi Hoparlörler olarak Dali oberon 5 bakıyorum aklima yatan. Farklı önerilere açığım tabi. Amfi hakkında bilgim yok Max 100k bütçe ayiracagim. Kule tipi 2 hoparlör ve amfi tavsiye eder misiniz uyumlu? Günümüz özelliklerinden taviz vermeden fiyat performans ürünleri bakıyorum. |
Ev için HIFI Sistem önerileri
-
-
Center derken? Herhalde subwoofer demek istediniz çünkü hifi stereo sistemde center hoparlör olmaz. Sinema sistemi kuracaksanız o başka tabii.
-
Lütfen sistemi olan arkadaşlarınızda ve hi-fi mağazalarında (yığınla ikinci el satanlar hariç. Özenli ikinci el satanlar olabilir) bol bol dinleyin.
Oberon 5, baktım da yazıyorum yoksa bildiğimden değil, 88 dB ve 6 ohm nominal imiş.
Ben naçizane derim ki, sehpa/ayak (stand/bookshelf) tipi aktif monitör seçin. Oberon 5'ten daha iyi ses ve sahne verecektir. Ama iki kanal tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 31 Aralık 2024; 2:44:31 > -
tavsiyeniz var mı
-
Merhabalar , guzel bir yolculuga basliyorsunuz fakat epey de cetrefilli ve karmasik
Optimum sistem toplamak icin beklentilerinizi belirlemeniz gerekiyor oncelikle , mesala ne tarz muzik dinlersiniz , oda boyutu , kaynak nedir ? daha once dinlediginiz sistemler vs...
Sanirim su ana kadar onlarca amfi , hoparlor , kablo vs.. deneyimim olmustur.
Benim bu konuda ogrendigim yegane olgu sadece internet yorumlariyla bu tarz sistem toplamamak yonunde olur , tabi bu internetteki kullanicilarin yorumlari gereksiz demek degil fakat herkesin kulagi , duyu esigi ,zevkleri farkli , cevrenizde bir hi-fi dukkani varsa ziyaret ediniz , orada butceniz dahilindeki secenekleri canli test edebilir , kulaginiza hangisi hos geliyorsa onu mumkunse yeni olarak edinebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X