Şimdi Ara

Ev Kendi Kendine Yok Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Minecraft oynarken bir ev yapıyorum kaldırım taşından, mağaraya gidip geliyorum yerinde ama oyunu kaydedip çıktıktan sonra tekrar girdiğimde ev yerinde olmuyor, evdeki bütün eşyalar da gidiyor. Evi bi de tahta kalastan yapayım dedim, yine aynısı oldu. Bu oyuna özel bir bug mıdır, yoksa bir tek benim bilgisayarım da mı oluyor, yardım edin.

• evi başka yerde yapmayı denedin mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruvazor

evi başka yerde yapmayı denedin mi peki?

Denedim tabii, zaten bu ilk defa olmuyor. Texture pack'i değiştirdim belki düzelir diye ama düzelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm oyunda escye basıp kaydet ve çık diyip çıkıyorsan problem olmaması lazım. Force update yap tekrar kaydedip çıkmayı dene optifin 1.3 çıksaydı onda save süresini belirleme vardı onu da dicektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

Hmm oyunda escye basıp kaydet ve çık diyip çıkıyorsan problem olmaması lazım. Force update yap tekrar kaydedip çıkmayı dene optifin 1.3 çıksaydı onda save süresini belirleme vardı onu da dicektim.

abi senin bu optifine sevgin nerden geliyor minecraft forumundaki nerdeyse tüm yazılarında var
  • quote:

Hmm oyunda escye basıp kaydet ve çık diyip çıkıyorsan problem olmaması lazım. Force update yap tekrar kaydedip çıkmayı dene optifin 1.3 çıksaydı onda save süresini belirleme vardı onu da dicektim.

Hocam kaydetmede sorun olmuyor, sadece ev yok oluyor, yoksa o kazdığım mağaralar falan hep yerinde duruyor (bu arada kusura bakmayın ben minecraft'ta yeniyim, kardeşim oynuyordu, ondan görüp ben de ondan görüp başladım).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCrafter

quote:

abi senin bu optifine sevgin nerden geliyor minecraft forumundaki nerdeyse tüm yazılarında var

İyi mod tavsiye edesim geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo kendi kendine açıldı :O
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlibambam

quote:

Hocam kaydetmede sorun olmuyor, sadece ev yok oluyor, yoksa o kazdığım mağaralar falan hep yerinde duruyor (bu arada kusura bakmayın ben minecraft'ta yeniyim, kardeşim oynuyordu, ondan görüp ben de ondan görüp başladım).

Kaydetme sorunu var... Sen evini kuruyorsun uzaklaşıyorsun o chunk de aktif oluyor. Yani orda canavar cıkmıyor bu arada sen yeni yerlere giderken oyun haritayı oluşturuyor evine gelirkende evinin üstüne bir daha harita oluşturuyor ve evin yok oluyor büyük ihtimalle ama mağaralar nasıl kalıyor ordada kafam karıştı. Çok fazla bir şey yapmadıysan o survivolda appdata daki .Minecraft ı sil savelerin varsa onları masaüstüne al sonra tekrar koyarsın yenisine. Survivalı da tekrar açmayı dene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.