Şimdi Ara

Ev'len mek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evdekiler, Arkadaşlar ve Çevrenin yapmış olduğu;

"oğlum böyle nereye kadar",
    "yalnızlık sadece allah'a mahsustur",
    "hayatına bir çeki düzen ver",
    "şimdi şöyle bir eve gitsen, kapıda seni çoluk çocuğun karşılasa, oturup sıcak bir yemek yesen fena mı olur?",
    "böyle bekar bekar hayatta ne amacın olabilir, parayı ne için, kimin için kazanabilirsin ki?"

sözleri duymaktan artık bıktık birde sizlere danışayım dedim,

Bu zamanda o kadar çok boşanan var ki evlenmekten korkar hale geldik
    Evliliğin güzel ve kötü tarafları
    Bu konudaki tavsiyeleriniz (evliler) nelerdir?

Sizlerin düşünceleri ve yorumları bizler için her zaman önemlidir, şimdiden ilginize teşekkür ederiz.

• Yuva kuracağın insanı iyi tanımalısın. Bence 30'una kadar çocuk yapma.

Sana değer veren saygı duyan biri olmalı. Sen de öyle olmalısın.

İlişkide hep arayan soran sen olmamalısın.
  • yaş 25 daha yolun yarısı bile değil ne evlenmesi.
  • karşındaki insan gerçekten bilgili, anlayışlı, genel olarak oturduğun zaman konuşabileceğin biri olmalı. anlayış ise gerçekten önemli bir şey. karşılıklı anlayış.
    birde tabi evlilikte her iki tarafında ciddi olması gerekir.
    karşındaki insanın blöfler yapması, taktikler uygulaması da hoş bir şey değil.
    evlilik bence de çok zor. aç izdivaç programlarını, daha 18 yaşında dul kalan insanlar var. diyorum yavrum sen kaç yaşında evlendin de dul kaldın hey yavrum hey...
    bence evlilik denen şey sadakat, tutku ve anlayış gerektiren bir şey. öylesine söylenmiş bir söz değil...
    bunun dışında birde hem manevi hem de maddi olarak yetinmek de önemli.
    her iki tarafın, özellikle de erkeğin ayakları üzerinde durması gerçekten önemli.

tabi her şeyden önce ciddiyet ciddiyet...
  • insan neden evlenir? ya da neden evlenme ihtiyacı duyar? önce bu soruları kendi kendine yanıtlayabilir misin?
  • Sakin mahalle baskisina yenik dusme kazandigin tum parayida harca.araba al birsey al. Parayi mezara goturmeyeceksin. Hemde evlen dediklerinde para yok deyip isin icinden cikarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 11 Mayıs 2015; 16:01:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile baskısından evleneceksen mantık evliliği olucak ve kızında amacı evde kalmadan evlenip, çocuk yapmak olur.Çok sahte değil mi ? Büyük konuşmamak lazım ama sadece şartlar uygun diye birisine net bir şeyler hissetmeden neden evlenilir ? Ya mutlu olamazsan ? Boşanıp evlenmek yada dul yaşamak kolay değil diye düşünüyorum.Tabi tam terside şans işi ,aşk evliligi yapıp mutlu olacağınında garantisi yok ama o risk almaya değer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asik06 A kullanıcısına yanıt
    31 yaşındayım senin duyduklarını bende duyuyorum ama kulak asmıyorum artık evlenmek kolay değil gerçekten sevdiğin kız olur paran olmaz evlenemezsin ,paran olur sevdiğin kız olmaz yine evlenemezsin...zaten en ucuz evlilik 30 bin tl ye patlıyor...valla ben gönlüme göre birisini bulamadım hala bekar takılıyoruz bu yaşta....
  • Yaş oldu 32.

Zor çok zor.
    Ama sırf çocuğum olsun diye evleneceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen diorumki şimdi keşke 18 yaşında olsaydım yeniden diyorum,

kamu kuruluşunda memurum, üniversiteyi bitirdim askerliği de kısa dönem yaptım 23 yaşında bitirdim hepsini,

açıkçası sevdiğim aşık olduğum biri vardı kız dengesiz çıktı olmadı ayrıldık, bi başkasına aşık olabilirsem evlenirim,

aşık olmadan evlenmek büyük konuşmuyorumda mutlu etmez insanı,

sonuçta bu araba değilki alırım değiştiririm de diemiosun bi kere evleniosun :(

bu zamane kızlarını da görüyoruz :(

işimiz çok zor ya :( valla çok zor :(:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.