Şimdi Ara

EV mi YURT mu ? (Üniversite)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehir dışında üniversiteye başlayacağım. Daha önce hiç yurtta kalmadım.Arkadaş çevresi açısından ve rahatlık açısından hangisi daha iyi olur sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurt kyk yurdu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CBD896D6

Yurt kyk yurdu mu?
    Maliyetler hakkında hiç fikrim yok onu da araştıracağım uyar uymaz bilmiyorum. Şimdilik neyin ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Kyk,özel yurt ,ev,apart hepsini düşünebilirsiniz.

• Yemek bulaşık işiyle uğraşmazsın saat 11 den sonra dışarıya çıkamazsın ancak eve ayıracağın maaliyetten daha az tutar kyk yurdu. Yemek konusunda da benim pek sıkıntım olmadı. Yemekleri güzel. Ama dua et oda arkadaşların uyumlu olsun. İlk kaldığım kyk yurdunda poker oynayan mı dersin, gündüz uyuyup sabahlara kadar uyumayan mı dersin, bir sürü insan tipi var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurdun maliyet oranı daha iyi ama uygun ev arkadaşlarıyla ev daha güzel.

• Paran varsa kesinlikle ev

• Tek başına eve çıkamayacaksan ilk sene yurt sonra ev denenebilir. En azından ortamın olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kütüphane mi ev mi ?[MEZUN]
    7 yıl önce açıldı
    Kyk mı ev mi
    3 yıl önce açıldı
    yurt vs ev
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kyk yurdunsa kalınmaz.fakir yobaz mekanıdır malesef.hertelden adam vardır. daha elit tabaka be kalite için özel yurda git.

ev ilk yıl tavsiye etmem çünkü arkadaş çevresi edinmeni engeller.

• İlk yıl yurt mantıklı o zaman

• Ev tek kelime ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Ev tek kelime ile
    İlk seneden ev mi diyorsunuz. Nedenini de açıklarmısınız yurt ortamı nasıldır olumlu/olumsuz yönleri nedir acaba ?

• İlk sene yurt ortamını tecrübe edip sonra karar ver. Hiç olmazsa ilerde eve çıkmak için uygun insanı bulabilme ihtimalin var. Üstteki arkadaşların dediği gibi dua et karşına düzgün insanlar çıksın . Yedeklere düşersen eğer bulunduğun ildeki kyk yurtlarının misafirhane kontejanı oluyor onları da yurtları arayıp sor.
  • Bu senin maddi durumuna ve gittiğin şehrin hayat pahalılığına göre değişir.Ayrıca senin de nasıl bir insan olduğuna göre değişir.Temiz misin,düzenli misin,yemek yapabilir misin,bulaşik çamaşır ev temizliği gibi şeyleri yapabilir misin,evde bir sorun çıktı atıyorum elektrik tesisatinda arıza oldu üstesinden gelebilir misin gibi sorulara cevap ver öncelikle.
    Rahatlık sorusunun tek cevabı var zaten o da evdir.Insanin evi gibisi yok.Yurtta çeşit çeşit adam var.Gece 3'te müzik açan adam da var,yaninda mastürbasyon yapmaktan utanmayan adam da var,hırsız uyuşturucu bağımlısı adam da var,namazinda niyazinda efendi düzgün kendi halinde olan iyi insanlar da var.Hangisi denk gelirse.

İlk seneden eve cikmak çok zor,sonucta belli bir cevren yok.Diyosan ki liseden tanidigim arkadaslarim da var onlarla cikarim,tek kelime ile çıkma.Bunca yıllık arkadaşlığın 2 fatura yüzünden biter.
    İlk sene yurtta kal,hem yurttan hem de okuldan arkadaşlar edin zaten o zaman karar verirsin eve çıkılır mı bunlarla diye

• ben de aynı ikilemda kaldım ve evde karar kıldım. ev kat be kat daha iyi.

yurtta kalmayı savunanlar çevre yapmanın daha kolay olduğunu söylüyorlar ancak öyle değil. yurtta kalan erkeklerde gruplaşma oluyor, sosyalleşmek bu değil. bir grup sap beraber takılıp batak oynuyorlar, içiyorlar. yurtta ki arkadaşlığın olayı bu. ayrıca evde yalnız kalman senin sosyalleşme becerini daha çok geliştirir, daha seçkin bir çevren olur. istediğin zaman yeni biriyle tanışabilir veya istemediğin birini hayatından çıkarabilirsin. yurttakilerle eğer anlaşamazsan istemediğin insanlarla bir arada yaşamanın çilesini çekeceksin, bence hiç macera arama. eve çık kendi ayakların üzerinde dur. ben öyle yapacağım.
  • İlk sene özel yurtt, o ortamı yaşa sonra eve çıkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

ben de aynı ikilemda kaldım ve evde karar kıldım. ev kat be kat daha iyi.

yurtta kalmayı savunanlar çevre yapmanın daha kolay olduğunu söylüyorlar ancak öyle değil. yurtta kalan erkeklerde gruplaşma oluyor, sosyalleşmek bu değil. bir grup sap beraber takılıp batak oynuyorlar, içiyorlar. yurtta ki arkadaşlığın olayı bu. ayrıca evde yalnız kalman senin sosyalleşme becerini daha çok geliştirir, daha seçkin bir çevren olur. istediğin zaman yeni biriyle tanışabilir veya istemediğin birini hayatından çıkarabilirsin. yurttakilerle eğer anlaşamazsan istemediğin insanlarla bir arada yaşamanın çilesini çekeceksin, bence hiç macera arama. eve çık kendi ayakların üzerinde dur. ben öyle yapacağım.
    Bizim asosyalı arkadaşta öyle diyordu tahmin edin ne oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Bizim asosyalı arkadaşta öyle diyordu tahmin edin ne oldu

Alıntıları Göster
    anlamadım.

hocam hiç yurt ortamı gördünüz mü bilmiyorum ama bence iğrenç bir yer. üzerine para verip o ortam yaşanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

anlamadım.

hocam hiç yurt ortamı gördünüz mü bilmiyorum ama bence iğrenç bir yer. üzerine para verip o ortam yaşanmaz.

Alıntıları Göster
    Yaz Okulu döneminde evde, 2 sene yurtta kaldım. Yurduna göre değişir

• Yurt mu, allah düşmanıma versin başka birşey demiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.