faiz oranı yüksek demek istiyosun sanırım ama ev fiyatı şişiğe nasıl bağladın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ev satışları durdu. Fiyatlar düşüyor. (2. sayfa)
-
-
100 euro taksitle araba alınabiliyor sanki tr de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bankalar kredi vermiyor veya hayvan gibi orandan veriyorlar bu durumda kim ev alır kimde nakit varki.
Bu konuyu açan eleman evi arabası olanlara düşman. Kendisinde yok garibanın o yüzden kimsede olmasın istiyo. Ama öyle bi dünya yok Emlakçıları gezmişte kargocu sanmışlar şu dediğin bile yalan
500e alınan evde 2 milyon değil 3-4 milyon oldu ve alanlarda var herkes sen gibi fakir değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 30 Ekim 2023; 18:34:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
millette şuan para var o yüzden 2 milyona koyup bekleyebiliyor ama seçimlerden sonra milletteki para suyunu çekince çatır çatır düşürecekler
-
2 milyona ev mi satılır :)
-
Webtapudan sana , sahip olduğum evler ve arsaların ekran görüntüsünü atsam dudağın uçuklar kardeşş
Senin yıllık maaşın kadar emlak vergisi ödüyorum.
Biz bu dünyada emanetçiyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 30 Ekim 2023; 20:8:3 >
-
yıllardır , krediler çok ucuzken bile , ev satışlarının %70 80i peşin parayla olur , kredi çykenlerin oranı hayal ettiğinizden daha düşük yani , yani trink parayla alınıyor çok büyük çoğunlukla
kirasını yer niye satsın , ama az yer ama çok yer, ucuza satması için hastalık düğün gibi istisnai olaylar olması lazım , buna bel bağlamazsanız iyi edersiniz
ee fiyatlar döviz bazında bile inmiyor?? bu ülkede ekonominin basit arz talep mekanizması işlemiyor çünkü gelir dağılımı çarpık olunca satıcılar da tok satıcı oluyor.
-
O hale düşen adamları avlamak zaten gayrimenkul yatırımcısının ilgi alanıdır. Fakirleri ilgilendiren Bi durum değil zaten.
Hocam bide c segment araba için kredi şansı denesene. Avrupa ile kıyas et.
işliyor , şuanki arz olması gerekenin yarısı kadar , tüm sektör uzmanları benzer oranlarda hesaplıyor. talepte düşük arzda düşük , bu nedenle fiyat büyük oranlarda etkilenmez ( ayrıca birde kira talebi var pekte hesaba katılmayan ) uzun bi süre enflasyon kadar değişir ama 1 2 aylık veriyle değil 6 ay 1 senelik verilerle öyle olur.
😂 ben bunu çevreme anlatamadım herkes dünyanın en uyanık insanı , adam sarı sitede oturduğu yerden ilan buluyo çok ucuz , aklı gidiyo sanki alemin en hızlısı ve uyanığı bu
ya diyorum yüzlerce emlakçı var bunlar salak uyuşuk ,bi sen yakaladın bu ilanı , git zıpla hemen çok şanslıysan benzin parana yazık olur sadece
oturduğu yerden çok ucuza denk getirmeyi hayal edenlere bayılıyorum
Bedava bişey yok. O nazik totolorunu kaldırıp çalışacaklar para biriktirecekler.
Burdan görebilirsiniz satış miktarlarını ve kırılımı.
TR'de evlerin %80'i nakit satılır. KRediyle çok ilgisi yok yani. PArası olan her zaman alır.
Satış yok fiyat düşüyor mu peki? Sanmam. Herşey artarken konut niye düşsün ki?
-
para mı la 2 milyon?
-
At hadi görek.
Sana fiyat teklifleri yapacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 30 Ekim 2023; 23:23:46 >
Ne araba ne de ev fiyatları duser diye çok fazla bir beklenti ye girmeyin. Ha duser duser ama eski yerine gelmesi mümkün degil. Yilbasindan sonra da olacagi aynen su. Bu sene sen A evi 5 sene de alıyor isen. Yilbasindan sonra 4 sene de alacaksın. Ama fiyati artacak lakin senin gelir duzeyin daha fazla artacagi için almak daha kolay olacak. Aynısı araba içinde geçerli. Artık ev ve araba Onumuz de ki 2 sene boyunca yatırım aracı olamaz. Araba su saatten sonra asla yatırım aracı olamaz. O is bitti. Kazanan cebini dolduran doldurdu. Imkani olmayan lar için Onumuz de ki 2 sene de ne yaptınız yaptınız sonra yine zor olacak. Tekrar ediyorum araba fiyatı da ev fiyatı da Yilbasindan sonra yukselecek ama sen örnek olarak 5 sene de alacak iken Yilbasindan sonra 4 sene de alwvakson
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X