yeni bir samsung le 40b651 lcd tv aldım. usb den mkv film oynatma özelliği bulunması benim için çok büyük bir artı..
yalnız bilidiği üzere *dts olan sesleri desteklemediğinden. filmleri ac3 formatına dönüştürmek durumundayım..
bu dts sesleri, bağlayacağım bir sinema paketinden almam mümkün müdür? , eğer mümkünse dts çözücü özelliği olan ve de optik ses çıkışı olan bir sistem önerebilir misiniz..
not: bütçem maksimum 700-800 tl.
şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: icnemo
merhaba..
yeni bir samsung le 40b651 lcd tv aldım. usb den mkv film oynatma özelliği bulunması benim için çok büyük bir artı..
yalnız bilidiği üzere *dts olan sesleri desteklemediğinden. filmleri ac3 formatına dönüştürmek durumundayım..
bu dts sesleri, bağlayacağım bir sinema paketinden almam mümkün müdür? , eğer mümkünse dts çözücü özelliği olan ve de optik ses çıkışı olan bir sistem önerebilir misiniz..
şimdiden teşekkürler...
o fiyata copmakt sistem alabilirsiniz dd,dts ve hdmı çıkışlı "1080p" ancak işin içine mkv girerse işler değişiyo yani mkv üstüne sistem kurmak istiyosanınız
mkv leri oyanatan playerler daha yok ancak popcorn,wd vb oyanatcılar var o da sizde yok tv niz oynatıyomuş ancak lcd tv ler genelde ses çıkışı optik olsa bile sesi çözüp veriyo bitsream alarak veremiyo bildiğim kadarı ile o nedenle mkv nin ses sorununu wd gibi oyanatıcınız olmadığından ve bütçe darlığından dolayı halledemiyosunuz
ama ben mkv dışında dvd de izlerim diyosanınz o fiyata sony nin copmakt sistemlerinden birtanesini alabilirsiniz dd dts ve hdmı 1080p çıkışlı
slm sony olsa daha memnun kalırsın
mkv oynatan blu ray player var:philips bdp7300.fiyatı 550 tl civarı
quote:
Orijinalden alıntı: icnemo
merhaba..
şimdiden teşekkürler...
İyi de arkadaşım , bunu yapman zor.çünkü dts kayıtlı bir mkv file ı oynatmaya başladığında tv geçersiz format diyor ve filmi oynatmıyor.sen sesi tv nin digital out undan gönderemiyeceksin ki bu durumda.