Şimdi Ara

EV SİNEMA SİSTEMİ ÖNEREBİLİR MİSİNİZ? BÜTÇE 1.200,00TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev sinema sistemi almak istiyorum ayırabileceğim en yüksek rakam 1.200 Tl. Bu rakama kadar olan ev sinema sistemi önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: supooo

Ev sinema sistemi almak istiyorum ayırabileceğim en yüksek rakam 1.200 Tl. Bu rakama kadar olan ev sinema sistemi önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkür ederim.

selmalar arkadasım pionner kampanyası var suanda vsx322 amfı + s-es3tb senı cok cok mutlu eder 3-5 yıl baska sısteme ıhtıyac duymazsın pm den paylasıyorum lınkı
  • Teşekkürler verdiğiniz bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyhnsr

quote:

Orijinalden alıntı: supooo

Ev sinema sistemi almak istiyorum ayırabileceğim en yüksek rakam 1.200 Tl. Bu rakama kadar olan ev sinema sistemi önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkür ederim.

selmalar arkadasım pionner kampanyası var suanda vsx322 amfı + s-es3tb senı cok cok mutlu eder 3-5 yıl baska sısteme ıhtıyac duymazsın pm den paylasıyorum lınkı

pm olarak bende alabilirmiyim
  • şahsi önerim; LG BH7530
  • teşekkürler öneri için
  • LG BH7530 ile LG BH7530TW arasında her hangi bir fark var mı.
    yoksa cihazlar aynı cihazlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FyKy kullanıcısına yanıt
    Aynı cihazlar hocam. Bebde almayı düşünüyorum lg bh7530 ama çok iyi yorumlar okumadım.. Sony bdvn9100 alayim dedim oda hiçbir teknosa mağazasında stokta kalmamış, kalanlar teşhir. Aramaya devam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.