Ev sinema sistemi almak istiyorum ayırabileceğim en yüksek rakam 1.200 Tl. Bu rakama kadar olan ev sinema sistemi önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: supooo
Ev sinema sistemi almak istiyorum ayırabileceğim en yüksek rakam 1.200 Tl. Bu rakama kadar olan ev sinema sistemi önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkür ederim.
selmalar arkadasım pionner kampanyası var suanda vsx322 amfı + s-es3tb senı cok cok mutlu eder 3-5 yıl baska sısteme ıhtıyac duymazsın pm den paylasıyorum lınkı
Teşekkürler verdiğiniz bilgi için
quote:
Orijinalden alıntı: cyhnsr
quote:
Orijinalden alıntı: supooo
selmalar arkadasım pionner kampanyası var suanda vsx322 amfı + s-es3tb senı cok cok mutlu eder 3-5 yıl baska sısteme ıhtıyac duymazsın pm den paylasıyorum lınkı
pm olarak bende alabilirmiyim
şahsi önerim; LG BH7530
teşekkürler öneri için
LG BH7530 ile LG BH7530TW arasında her hangi bir fark var mı. yoksa cihazlar aynı cihazlar mı?
Aynı cihazlar hocam. Bebde almayı düşünüyorum lg bh7530 ama çok iyi yorumlar okumadım.. Sony bdvn9100 alayim dedim oda hiçbir teknosa mağazasında stokta kalmamış, kalanlar teşhir. Aramaya devam...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme