Sayın Arkadaşlar evimde philips 3568 ev sineme sistemi var tv ise sony w5500 sistem dvd de çok iyi çalışıyor. ama ses sistemini tv ye aktaramıyorum . tv de sistemi görüyor dahili ses sistemine bağlandığını belirtiyor ama tv den ses çıkmıyor. tv ve dvd player oynamadığım yer kalmadı. lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olurlar mı ?
CEVAP BEKLERKEN CEVABINI BEN BULDUM belki ileride aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar için aktarayım. kırmızı ve beyaz uçlu iki kabloya ihtiyacınız var dvd playerdaki çıkışa renklerine göre takıyorsunuz diğer uçları da tv deki girişe yine renklerine göre bağlıyorsunuz 5+1 hapörlerden de istediğiniz gibi sesi alıyorsunuz . bu durumu ne sony servisi nede philips servisi söyleyebildi. bu kadar bilgili servislerimiz olduğu için teşekkürler
sesi tüm 5.1 hapörlerin hepsinde alıyorum. dvd yi açtığımda sıkıntı olmada 5.1 olarak çıkıyor. yukarıdaki yazıya ek olarak dvd playerda aux çıkışına getiriyorsunuz quote:Orjinalden alıntı: akkaynak Peki TV'den stereo sesi aldığınız anda diğer 5.1 seside alabiliyormusunuz?