Şimdi Ara

ev sinema sistemimi yoksa ev sinemalı müzik setlerimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ev sinema sistemimi yoksa ev sinemalı müzik setlerimi daha kaliteli berrak sesler verir.mesela sinemadaki seslere en yakın seti arıyorum...

http://www.panasonic.com.tr/panaurun/SC-HT885

http://tt-intl.com/products/display_products.cfm?ItemNo=LBT-LV100AV&Category1=Audio/Visual&Category2=Audio&Category3=VCD_Midi_Hi_Fi

ikiside profesyonel sistemeler biri sony lbt-lv100av
    öteki panasonic sc-ht885

ben özellikle müzik için almayı düşünüyorum.sinema 2 inci planda ama ikisinide istiyorum.

bana yardımcı olun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoali -- 12 Temmuz 2007; 1:16:28 >

• sony i al o cihaz için kulüp kuruldu forumda öyle bir cihazdır
  • Ew sinema sistemi daha ii olur her zaman için daha bi rahat edersin ses kalitesi daha iyi dir
  • o sony set canavardır dağatır ortalığı ve en son seste bile 0 distorsiyon yapar
    FOREVER SONY
  • O DİKSİYON DERKEN NE DEMEK İSTEDİN.SEN BU SONY NİN SESİNİ TEST ETTİNMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoali

O DİKSİYON DERKEN NE DEMEK İSTEDİN.SEN BU SONY NİN SESİNİ TEST ETTİNMİ

DİSTORSİYON sesteki frekans boukluğuna denir
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

o sony set canavardır dağatır ortalığı ve en son seste bile 0 distorsiyon yapar
    FOREVER SONY

Set canavara benziyo zaten çok korktum. Evde görsem korkarım. Ya kardeşim bırakın şu büyük müzik seti sevdasını. Ohayvan gibi gövdeyi başka bişeye sığdıramazlar mı? Açın içine bakın çoğu yeri boştur onun. Anlayacağınız koftiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya kardeş o hayvan gibi gövde dedigin sey ses ın hava dolasınmını saglıyor.20 cm lik 2 woofer için o kolon hacmi çok normal.şimdilerde küçük kolonlara koyuluyorda ne oluyor.bu sefer diksiyon sorunu ortaya çıkıyorçneden büyük kolonlar yapıyolar sanıyosun büyük olcakki hava yeterince basınç yapsın.bas sesleri iyi çıksınn
  • quote:

ya kardeş o hayvan gibi gövde dedigin sey ses ın hava dolasınmını saglıyor.20 cm lik 2 woofer için o kolon hacmi çok normal.şimdilerde küçük kolonlara koyuluyorda ne oluyor.bu sefer diksiyon sorunu ortaya çıkıyorçneden büyük kolonlar yapıyolar sanıyosun büyük olcakki hava yeterince basınç yapsın.bas sesleri iyi çıksınn

teknoali Kardeşim ben kolonlara laf etmedim zaten. Şu müzik setinin gövdesi var ya onu kastettim. Çok da biçimsiz bişey. Hem biliyo musunuz sony bu modelleri Orta Asya ve Güneydoğu Asya için üretiyo. Yani teknoloji olarak çok geri modeller. Bakma öle boyuna posuna. Görünüş insanı kandırır.

• quote:

ya kardeş o hayvan gibi gövde dedigin sey ses ın hava dolasınmını saglıyor.20 cm lik 2 woofer için o kolon hacmi çok normal.şimdilerde küçük kolonlara koyuluyorda ne oluyor.bu sefer diksiyon sorunu ortaya çıkıyorçneden büyük kolonlar yapıyolar sanıyosun büyük olcakki hava yeterince basınç yapsın.bas sesleri iyi çıksınn

diksiyon değil teknoali kardeşim distorsiyon. Kusura bakma düzelttiğim için.
  • ev sinema sistemleri ile bir kere ev sinemalı müzik setlerinin kalitesi ve gücü hiç tartışılmaz bile hele ev sinemalı müzik setinin markası sony ise olay bitmiş demektir bence ev sinemalı bir sony müzik seti al derim kesinlikle çok amaçlı ve profesyonel bir cihaz elde etmiş olursun

saygılar...
  • kesinlikle+1
    quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

ev sinema sistemleri ile bir kere ev sinemalı müzik setlerinin kalitesi ve gücü hiç tartışılmaz bile hele ev sinemalı müzik setinin markası sony ise olay bitmiş demektir bence ev sinemalı bir sony müzik seti al derim kesinlikle çok amaçlı ve profesyonel bir cihaz elde etmiş olursun

saygılar...

şimdiki sony olsun panasonic hatta pioneer ev sinema sistemleri abartı bir wataj yazıyorlar üstüne. ama eski model sony midiler de yazan wataj değerleri onlardan çok daha gerçekci ki 1280 wattlık sony ev sinema sistemi 240 (120+120) wattlık sony midi ile ses kalitesi + şiddette yarışamaz bile .

• Bırakın şu müzik setleriyle uğraşmayı. Siz çocuk değilsiniz. Biraz toplama sistemlere bakın.
  • ses sistemlerinin babası bır bak ıstersen...!

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4009877
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.