Mideye ülsere gastrite reflüye birerbir gelen kudret narını araştırmışsınızdir diye düşünüyorum uzun zamandır kudret narı baharatçıdan alıp yerim zeytin yağlı yemesi o derece zor kokusu leş tadı zehir bunu yiyeceğine öl daha iyi cinsinden neyseki faydasını gördümmü gördüm gaz sorunlarım %80 azaldı midem rahat karnımdakı agırıyı söylemıyorum bile ondan eser kalmadı.
Neyse gelelim asıl konuya tesadüfen saç traşı olmak için gittiğim kuaförde ufak bir alanda acı biber turşu gibi şeyler gördüm adamın annesi yapıyormuş ben dedim kudret narı alıyorum çok orda duran kucuk kavanozları gösterdi annem yapıyor memlekette ekiyolarmış. denemek için bir kavanoz aldım 15tl eve geldim açtım ilk kokladım baharatcıdan aldıgımla aynı kokmuyordu azcık daha ekşi maya gibiydi birazdaha sulu gibi geldi yağ içinde yüzmüyordu bir kaşık aldım direk yutmaya alıştığımdan hiç öğürmeden ağzımdan kaydı tadı o kadar kötü değil yemesi kolay kokusu eh ertesi gün oldu ya dedim ne yanma kaldı ne bişey tamam etki ediyor baharatcıdaki de iyi ama bu kadar etkilisini görmedim her sabah ac karına bi kaşık calıyorum isteyen arkadaşlara anma hizmeti yaparım heryere kargo ile gönderirim fiyatı 15tl baharatcıdaki şişenin yarısı kadar boyutu var tamamen organik kargo parası sizden.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.