Şimdi Ara

evasi0n Jailbreak Sonrası Açılmama Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, az önce evasi0n ile iPhone 4S cihazımı jailbreak'ledim. Bir süre sonra kapattım. Açmayı deneyince Apple logosu belirdi ve telefon yeniden başlayıp durmaya başladı. Onlarca siteye baktım, konu açtım ve çözümü buldum sonunda. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için anlatıyorum:

1) Ekranında Apple logosu görünen cihazın Home ve Power tuşlarına aynı anda basmaya başlıyoruz.
    Apple logosu gidince 'Volume Up (Sesi Yükseltme)' tuşuna da basmaya başlıyoruz.
    Apple logosu tekrar görününce Power butonundan elimizi çekiyoruz ama Home ve Volume Up butonlarına basmaya devam ediyoruz. 30-40 saniye bu şekilde bekledikten sonra kilit ekranı geliyor. Ama daha bitmedi.

2) Cydia ikonuna tıkladığımızda büyük ihtimalle çalışmayacaktır. bu sorunu çözmek için iTools adlı programa ihtiyacımız var. Programı açıp Filesystem'a tıklıyoruz. Yanda açılan listeden File System(Jailbreaked)'in hemen üstündeki File System'a giriyoruz. Applications'ı açıyoruz.

3) Burada Cydia.app klasörünü açıyoruz. İçindeki MobileCydia dosyasını linktekiyle değiştiriyoruz: MobileCydia

4) Şimdi cihazı kapatıp üstte yazdığım şekilde tekrar açacağız. Power butonuna basıp kırmızı oku kaydırarak cihazı kapatalım. Power butonuna basılı tutarak yine açalım. Apple logosu görülünce şunları tekrar yapalım:
    Ekranında Apple logosu görünen cihazın Home ve Power tuşlarına aynı anda basmaya başlıyoruz.
    Apple logosu gidince 'Volume Up (Sesi Yükseltme)' tuşuna da basmaya başlıyoruz.
    Apple logosu tekrar görününce Power butonundan elimizi çekiyoruz ama Home ve Volume Up butonlarına basmaya devam ediyoruz. 30-40 saniye bu şekilde bekliyoruz.

5) Artık Cydia'ya girebilirsiniz. Cihazınızın açılmamasına neden olan (en son yüklediğiniz) Tweakleri silin. Artık cihazı normal bir şekilde açabilirsiniz.

Daha fazla soru için, İngilizceniz varsa http://www.jailbreakqa.com 'a yazabilirsiniz.

NOT: Güvenilir olmayan repolardan indirdiğiniz, Crack'i bozulmuş uygulamalar bu soruna neden olabilir. Güvenilir repoları tercih ediniz.

2. NOT: Önceki iOS sürümleri için yapılmış olup yeni sürümlere uyarlanmamış tweak'ler de aynı soruna neden olmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcemcem120 -- 17 Şubat 2013; 11:01:05 >

• iphone 5 te denedim olmadı
  • 3. nesil ipad te nasıl yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    ios güncellemelerini kapatma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.