Şimdi Ara

Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
68
Favori
46.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok ya sorun olmaz . hidrometre varsa ölçerek, yoksa 15-18 gün sonra şişelersiniz . birada sıkıntı olursa üstü yeşil-siyah tabaka olur. osuruk gibi kokar,çöp gibi kokar . bi sıkıntı olduğunu anlarsınız . şişelemeden önce musluktan çaybardağına bir kaç yudum alın tadı gazsız bira olacak. onun harici bi tad varsa da yazarsınız bilen arkadaşlar yardım eder.

• Vino GOB Irish Stout. 2 adet 1000/405 küp şekerle 18 gün akmina şişede beklettim. Yeterince gazlı, dolgun, kalıcı köpüklü, karamel tahıl aromasıyla güzel farklı bir bira oldu. Pilsen, lager tarzı dışında daha dark bir tat için denenmesi tavsiye edilir.

Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

teşekkür ettim

• Butikbira'dan aldığım kitlerde bu sıra sorun yaşıyorum.Tat, yoğunluk ve köpük eskisi gibi olmuyor.Tavsiye edebileceğiniz başka bir site ve malt var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnNumero -- 19 Ağustos 2023; 21:45:46 >
  • OnNumero kullanıcısına yanıt

biraburada

• OnNumero kullanıcısına yanıt

3 yıldır vinomarketten alıyorum memnunum. Kediköy de denenebilir.

• sleipnir006 kullanıcısına yanıt

kediköyden buğday birası aldım mayaları yüzünden kit rezil oldu .

• Bilemedim hocam. Başarılı ve titiz bir firmaya benziyor. Ben mesnetsiz astronomik zamları nedeniyle kitlerini denemedim ama siz denediyseniz daha iyi bilirsiniz.

• Butik biranın başlangıç setini öneririm 6 yıldır dikkatli bir şekilde kullanıyorum hiçbir sorun yok. Başlangıç için gönderilen kiti de güzel. Şişeleme işi biraz mecburiyet gibi aksi halde co2 sistemler var bununla uğraşmak yerine marketten alıp içmenizi öneririm. Şişe olarak akmina ve sırma plastik 1 lt lik şişe kullanan arkadaşlar var ben de kullanıyorum gayet memnunum. Şişeleme şekeri olarak yarım litre başına 1 adet küp şeker kullanıyorum. Benim şişelemem 15 adet akmina 15 adet bira şişesi şeklinde olmaktadır. Keyifli günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleipnir006 -- 23 Ağustos 2023; 9:51:21 >
  • cam şişe kullanmayın plastik şişe kullanın . butik in başlangıç setinde bir ara köpürme sorunu vardı eğer yaşarsanız birayı açmadan buzdolabında 3 gün kadar bekletin . bardağa doldur iç olmaz gazlanması için 1 litrelik pet şişeye a101 şekerinden 3 tane atıp 15 gün beklemeniz lazım.

alternatif olarak bira burada nın kitlerini öneririm sıkıntı yaşamadım.

• Konuyu başlatan ve burada yorum yazan güzel arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bende 1lt lik pet maden suyu şişelerine dolum yapıyorum. Güncel tecrübelerinize dayanayak 2 adet 1 lt likle güzel keyif verecek ve içimi de keyif veren kitleri önerebilir misiniz.

• Adolyer A kullanıcısına yanıt

Nasıl bira seversiniz?

Ben kendini hissettiren ve acılığı fazla seviyorum. Bir stout hayranıyım.

Bunun dışında Kediköy Dublin, Vinomarket Mango Pale Ale, Biraburada Amber ve Bohemian beğendiğim kitler.

• kadobjk kullanıcısına yanıt

Cevabınız icin tesekkur ederim. İlk kitimi biraburada bohemian yaptım ve cok begendim. Suan kovayı ikiledim ve vinomarket june ile zestfulbrew in pilsner kitini kurdum. Yarın şişelemesini yapicam. Aşırı acı sevmem ama bohemian a göre biraz daha alkolu yuksek. Kendine has farkli bir tad arıyorum.

• 2 tane atarsanız gazlanma süresi uzar ama daha güzel olur. 3 atarsanız da olur ama gazı fazla olacağı için kola, gazoz gibi bir his bırakıyor.

Akmina maden suyunu amazondan alabilirsiniz. Sanırım daha ucuza geliyor.

• Adolyer A kullanıcısına yanıt

Bence Bohemian ilk 3'e giren bir kit. Onu beğendiyseniz

Biraburadadan Amber,

Vinomarketten Brooklyn,

Egemalttan Golden Ale,

Biramarketten Amber Ale deneyebilirsiniz.

June'u deneyin, duruma göre tavsiyelerde değişiklik yaparız. June farklı bir kit, farklı bir tat çünkü.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.