ben 5 kit birden kuruyorum 120 lt bidonla |
Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler (48. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Müthiş, resim iateriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fıçı nerden bulabiliriz ? butikbira'da malesef stok yok. Olsaydı ben 2 ay önce geçecektim hala yok.
-
biraburadaya bakın onlar hem plastik hem metal satıyordu
-
Oradaki fıçılar değil hocam kastettiğim onlarla uğraşılmaz boşa masraf.. kegerator yazıp google’da aratın öyle bi sistem kurun güzel olur..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu akşam ilk kiti şişeledim. Tad çok çok iyi. Açıkçası hiç gazlanma olmadan bile ince bir köpük oluşuyor ve baya baya iyi bir tat geliyor. şişeleri dikkatlice star sanla arındırdım bakalım 2 haftaya belli olur net sonuçlar
-
Lezzet tam anlamı ile 4 hafta sonra oluşur, içip hepsini tüketmeyin :) oda sıcaklığında dursunlar şu an.
-
-
bu kiti hevesle kurdum bakalım nasıl olacak, og 1080 ,fg 1010 olursa alkol düzeyi %9 ların üzerinde olacak,oda bira olurmu artık bilemiyorum,tarife göre birşekilde %8.5 alkol için 1020 lerde durdurmaya çalışacağım
kit başına 20 gr özel maya ve maya besini ,kitin özelliğini bozmadan %8.5 alkol vaad ediyor, :(
yaklaşık 1 ay sonra deneyimlerimi paylaşırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7110 -- 10 Aralık 2023; 21:28:37 > -
O kiti kurdum ben ama oranın fin light kitiyle aynı tadı aldım :) beğendiniz mi derseniz evet.
ama bende ağız yok herhalde hepsi aynı geliyor bazen nedense :))
fiyat kaçmaz. ben bi iki koli daha söyleyeceğim sanırım.
-
Yuh bedawequote:
Orijinalden alıntı: kangroofiyat kaçmaz. ben bi iki koli daha söyleyeceğim sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 koli daha sipariş ettim. normal sodadan daha ucuza geliyor zaten tüketiyoruz :D
-
-
hoydaaaaaa
hocam 6 lira filan fark oluyor bizim burda amazonun kargosu keyifli değil iptal etmiycem :D
-
hb sepette 112 tl diyor ama ben sepete atınca 112 yapmadı 140 gibi bişey dedi.
-
demekki bana özel :D
şu şekilde görüntülenmiyor mu?
-
-
biz garibanız abi oradan kokumuzu aldılar herhalde bize özel bişey yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X