Şimdi Ara

Evde büyü olup olmadığı nasıl anlaşılır? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
1
Favori
59.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yarısı büyüden bir haber Troll. İnş yapan bir şerefsizle tanışmazsınız da böyle pişmiş kelle gibi sırıtmaya devam edersiniz. Öyle böcekle falan değil kağıtla olur usta büyü vs. Kağıda yazılmış yazılar bulman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: MerveKaya14

Size bişey sormak istiyorum.Lütfen dalga geçmeyin ve gereksiz yere yazmayın.Az önce annemle koltukların minderini kaldırdık.Sonra bi baktık koltukta ufak taşlar var ve bide orta boyda taş vardı sonra inceleyince içinde yuva olduğunu gördük.Yuvanın içine baktığımızda şeffaf bişeyin içinde sarı uzun şeyler vardı.Ya galiba larvaydı tam bilmiyorum.Ama bu önceden yoktu biri koymuş büyümü acaba ve ne büyüsü?

Bu zamanda hala büyü gibi şeylere inanan kişiler olması ne kadar garip... Inanmayın böyle şeylere büyü vs. gibi şeyler mümkün değil eğer mümkün olsaydı insan oğlu her şeyde olduğu gibi bununda suyunu çıkarır acayip bir sürü olaya sebep olurdu..

O taşlarda sizin gibi büyü yapılabildiğine filan inanan cahil bir komşunuz tarafından koyulmuştur büyük ihtimalle..

İslama İnanmiyorsan saygi duy !!!! kimse senden tavsiye beklemiyor. Eger inaniyorsan git Hz Kuran-ı kerim oku ve ilim tahsili yap buyu yoktur diyen kafir olur. islam buyunun varligini kabul eder Rabbim harut ile marut melegine bu ilmi gostermistir yapmamalari kaidesiyle sinav olmasi icin ogreticilik yaptirmistir yahudi kavmine. Boyle lambur lumbur inanmayin diyerek tepki toplarsin.. Bu arada o kadar acaip olaylar varki aklin durur sen bilmiyorsun diye yasanmisliklar yoktur diyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_taka61 -- 6 Ocak 2017; 7:25:43 >

• Magic lamb al ve skillerde pasiflerden range'i up'la max yap. Dolaş evde her yere tut. Bakalım nereden çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

quote:

quote:

Size bişey sormak istiyorum.Lütfen dalga geçmeyin ve gereksiz yere yazmayın.Az önce annemle koltukların minderini kaldırdık.Sonra bi baktık koltukta ufak taşlar var ve bide orta boyda taş vardı sonra inceleyince içinde yuva olduğunu gördük.Yuvanın içine baktığımızda şeffaf bişeyin içinde sarı uzun şeyler vardı.Ya galiba larvaydı tam bilmiyorum.Ama bu önceden yoktu biri koymuş büyümü acaba ve ne büyüsü?

Bu zamanda hala büyü gibi şeylere inanan kişiler olması ne kadar garip... Inanmayın böyle şeylere büyü vs. gibi şeyler mümkün değil eğer mümkün olsaydı insan oğlu her şeyde olduğu gibi bununda suyunu çıkarır acayip bir sürü olaya sebep olurdu..

O taşlarda sizin gibi büyü yapılabildiğine filan inanan cahil bir komşunuz tarafından koyulmuştur büyük ihtimalle..

İslama İnanmiyorsan saygi duy !!!! kimse senden tavsiye beklemiyor. Eger inaniyorsan git Hz Kuran-ı kerim oku ve ilim tahsili yap buyu yoktur diyen kafir olur. islam buyunun varligini kabul eder Rabbim harut ile marut melegine bu ilmi gostermistir yapmamalari kaidesiyle sinav olmasi icin ogreticilik yaptirmistir yahudi kavmine. Boyle lambur lumbur inanmayin diyerek tepki toplarsin.. Bu arada o kadar acaip olaylar varki aklin durur sen bilmiyorsun diye yasanmisliklar yoktur diyemezsin

Ahsuauahabejqkwjdhhqjaanneqjanxnejja

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

quote:

quote:

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

• Ouija oynuyorsun var mı yok mu öğreniyorsun
  • Konuya mesaj yazan herkez BağKur'dan emekli oldu yuh bu nasil bi hortlatma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecen sene annem, dedemgilin evinde soba baca deliginde kaplumbaga bulmustu. Buyu mu yaptilar acaba? Gecen sene bu konu hakkinda yanit alamamistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kesinlikle büyü... Teamviewerdan girer hallederim 10k paranızı alırım. He bi de duanız
  • Gayet basit bir yöntem var ,

Büyü diye bir şey olmadığı için evinizde büyü yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    istanbul

www.medyumcandede.com
  • Konu ile ilgili bir çok arkadaşım ciddiye almadıkları gibi alay konusu haline getirerek dalga geçtiklerini gördüm.

Elbette sizlere de hak veriyorum. Çünkü başınıza gelmeyen bir şeyi bilmenizi beklemek ciddi anlamda saçmalıktır. Fakat inançlar her zaman bir şeyleri ıspatlamak için değil bizlere yol göstermek için vardır.
    Büyü , bağlama vs gibi şeyler vardır arkadaşlar bunlara inanmayanlar için kalkıpda vaaz vericek bir hoca değilim. Yakın çevrem de tecrübesini yaşadığım olaylar oldu.

Büyü mevzusu da emin olmadığınız ve çekindiğiniz bir şey dir. Elbette yakınlarınız da bilgisi olan en ulema kişilerden yardım almanızdır. Yapılan yardım Allah için iyi niyetlilikle yapılırsa şayet daha doğru olur. Belirli bir çıkar sağlayan kişilerle de bırakın görüşmeyi diyaloğa dahi girmeyin.

Veyahut ben hoca , ulema insanlara da güvenmiyorum derseniz , burada ki benim yazdıklarımı ve diğer yazılan olumsuz her şeyi bir kenara bırakın. Kuran-ı Kerim açıp bakabilirsiniz. Cevabını orada alacaksınız.

Ve lütfen bu konuları basite alarak dalga konusu içerisine girmeyin. Eğer evinizde böyle bir şey in olduğunu düşünüyorsanız yapacak kişiler ya sizi çekemeyen yakınınız yada akrabanızdır.

Selam ve dua ile , Allah yardımcınız olsun..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.