Şimdi Ara

Evde Deneme/Kurumda Deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevremde adam akıllı deneme yapan kurum yok. Bir yer var orası da sadece Özde bir yapıyor. Sizce oturup evde deneme çözmek ile kuruma gitmek arasında fark var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok var sınav stresini kontrol etme açısından birde farklı yayınlarlardaki soruları görmen lazım evde rahat olursun netler yüksek gelir kendini göremezsin kurumda sıralamanı görürsün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dershanede sınava girerek sen sınav anındaki stresini kontrol edebiliyor musun gerçekten? Aşırı ama aşırı farklı 2 ortam senin bahsin. Bence dershanede de sınava girmelisin ancak bunun avantajı bu değil. İnsan içinde olman.

• Kütüphanede çözebilirsin

• Benim gibi rahat adamsan bir farkı yok hatta zaman kaybı dershaneye git gel 45 dakikam gidiyor sınavda da evde ne yapıyorsan onu yaptım

• Boş yayınlara para vereceğine güzel denemeleri alır kütüphane ortamında çözersin bence aynı hesaba gelir yani biraz da senin kafa yapınla alakalı çözerken sınavdaymış gibi davran kendine zaten etrafındaki çoğu kişi bir şeyler çözeceği için aynı atmosfer oluşur diye düşünüyorum

• çok fark eder sınıf ortamında başında hocayla çözmekle evde çözmek bir olmaz ayrıca kurumsal denemeler genelde türkiye geneli oluyo sıralamanı da görmüş olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil matematik deneme
    7 yıl önce açıldı
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.