Şimdi Ara

Evde Doğal Sabun Yapımı , Soğuk Proses Tekniği ile (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
33
Favori
36.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben indiremiyorum malesef yardım lutfenn
  • quote:

Orijinalden alıntı: semazam

ben indiremiyorum malesef yardım lutfenn

Merhaba,
    Şimdi denedim iniyor. Yeşil indir butonuna iki kez basmanız lazım. İnen dosyanın sonundaki pdf'den önce bir nokta koymanız lazım.

teşekkürler
  • madchemist M kullanıcısına yanıt
    ben indiremiyorum yesil buton yok bende bi yerde yanlıslık var ama anlamadım
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Özel maillerinizi gönderin mail atayım veya ortak herkesin indirebileceği bir alana yükleyebilecek birisi olursa daha iyi olur ona gönderirim o paylaşır .
  • Tekrar merhaba,
    Aşağıdaki linki deneyin lütfen, denedim çalışıyor.

http://dfiles.eu/files/cmdnzbc6m

Ana sayfadaki linkide de güncelliyorum.
  • madchemist M kullanıcısına yanıt
    erisim engellenmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligurbuz

Kitapta hatırladığım kadarı ile aşırı ısınmayı önlemek için süt soğuk tutuluyordu.

O halde süt sabunlaşma olduktan sonra eklenecekse bir nevi en son eklenen esans, kuru bitkiler gibi bir şey olmuş olacak. Yani reaksiyona direkt olarak girmeyecek.

Peki buradaki 0,38 ve 0,44 nedir?
    Çünkü bu şekilde toplam yağ miktarı da 2:6:16 ya göre 160g olması gerekirken 142,7 gr oldu.

evet 0.38 ve 0,44 meselesini bende anlayamadım
  • madchemist

hocam mrb ben eriyebilir sabun bazı yapmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisin.
    eriyebilir sabun bazları yüksek miktarda gliserin içeriyor normallerinden daha katı oluyor ve mikro dalga fırında ya da benmari usulü eritilebiliyor. opak beyaz ve şeffaf olarak iki çeşitte oluyor ve her ikiside renklendiriebilip koku ilave ediliyor.
  • Bende doğal sabun konusuna merak sardım ilk denemelerim olumlu sonuçlar verdi fatih bey e teşekkürü borç bilirim. Silikon kalıp bile ürettim bende isteyenlere kalıp üretme konusunda yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde .pdf dosyası olan paylaşabilir mi?
  • Ben sabun yaptım ama çok tahriş edici oldu. Katı ama ele sürünce el böyle garip oluyor suda uzun süre kalmış gibi oluyor. Bu nasıl düzelir?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.