Şimdi Ara

Evde duramama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler evde oturamıyorum devamlı dışarda olma isteği.gece 11 12 civarı eve gidiyorum sabah 11'de çıkıyorum.tabi çok masraf oluyor tabiki.daralıyorum evde kapalı bir mekanda çay soğuk içecekler içiyorum.akşam serinleyince geziyorum.yardımcı olun evde oturamamak bir hayli masraflı oluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vantilötör al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam ciddi bir cevap lütfen ya. Gerçekten evde oturunca daralıyorum hemen dışarı atıyorum kendimi.Eve gelmek istemiyorum biraz ciddiye alın bazı şeyleri...

• Balkona çık o zaman. Dışarda yiyip içiyomuşsun onu evde de yapaman mı? Vantilator iyi öneriydi

• Burdakiler evden çıkmıyor güzel yere konu açmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Balkona çık o zaman. Dışarda yiyip içiyomuşsun onu evde de yapaman mı? Vantilator iyi öneriydi

Ya hocam konu vantilatör var zaten.odamda sorun şu.evde oturunca inanılmaz sıkılıyorum internet film felan kesmiyor.acaba bu psikolojik bir sıkıntımı?

• Kardeş o çoğu kişide var bende dahil. Bunun bazi sebepleri olabilir ailesel, evde ölüm olması, ayrılıklar vb. bilinçaltında muhtemelen böyle birşey kalmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde yatarak ömür tüketiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Sen normal adamsın o zaman kanka. Biz çoğumuz evde pinekleyen asosyal insanlarız. Sende sorun yok bence. Evde vakit geçirmek için bir hobi bulman gerekebilir. Asosyal olduğum için önerim yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Balkona çık o zaman. Dışarda yiyip içiyomuşsun onu evde de yapaman mı? Vantilator iyi öneriydi

Ya hocam konu vantilatör var zaten.odamda sorun şu.evde oturunca inanılmaz sıkılıyorum internet film felan kesmiyor.acaba bu psikolojik bir sıkıntımı?

Evde huzurlu bir yaşam alanı yarat
  • Beyler şöyle söleyim aslında dışarda bi halt yok.gidip kapalı bir mekanda saatlerce oturuyorum çay kahve e tabi yemek e baya tuzlu oluyor.evle aram iyi değil.hiç diyaloğum yok hemen hemen. İnanılır gibi değil sabah kalkar kalkmaz kahvaltı hemen dışarı.gece 11 12' ye kadar..en az 10'akadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Kardeş o çoğu kişide var bende dahil. Bunun bazi sebepleri olabilir ailesel, evde ölüm olması, ayrılıklar vb. bilinçaltında muhtemelen böyle birşey kalmıştır.

Sendemi duramıyorsun evde hocam?

• Ailen filan sıkıyo galiba seni ayrı eve çıkmayı düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazitretörn

Napıyon la tek başına mı takılıyon bütün gün cafelerde falan

Saygını takın baban yaşındayım belki 35 yaşındayım.

• Ne diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Ya hocam ciddi bir cevap lütfen ya. Gerçekten evde oturunca daralıyorum hemen dışarı atıyorum kendimi.Eve gelmek istemiyorum biraz ciddiye alın bazı şeyleri...

Allah başka dert vermesin kardeş
  • duracell kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni ben takip

• aynı ben çıkıyorum

5 lira yol
    10 lira sigara
    15 lira yemek
    20-25 lira içecek

4-5 saatte 50-55 lira minimum.iflas ettirecem yakında.iş görüşmesine gidiyorum 50 lira harcayıp geri dönüyorum işede almıyolar çok acı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 17 Ağustos 2015; 0:04:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

aynı ben çıkıyorum

5 lira yol
    10 lira sigara
    15 lira yemek
    20-25 lira içecek

4-5 saatte 50-55 lira minimum.iflas ettirecem yakında.iş görüşmesine gidiyorum 50 lira harcayıp geri dönüyorum işede almıyolar çok acı

Aynen para dayanmıyor. Tuhaf evde oturursam daralıyorum kalbim sıkışıyor inanın. Yani 1 gün oturmadım uzun zamandır. Dışarda yaptığım şeyler hep aynı ama yinede çıkıyorum yanlız takılıyorum.malum yaş 35 ve arkadaşlar hep evli.

• Çözüm sende Saklı devam et bir sürE sonra para kalmayacak seve seve oturacaksın .[ he sinyalci bir yapın varsa Orayı bilmem ]

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.