Bildirim
Evde Jetlag oldum amerika saatine göre yaşıyorum. Yardım lütfen..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bir gün uyuma, saat 21-22 gibi yat düzelir. -
Yazın sabah 6 uyurdum akşam üstü 4 uyanırdım. Bir gün uykusuz kal çok uygun gelir zaten yatman gereken saatte yatarsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene okul zamanı oyleydim gündüz 10 gibi yatiyordum akşama kadar gece de takiliyordum boş boş sabaha kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğinizi yapıcam olmazsa bir şekilde amerikaya yerleşirim artık. -
ben hep öyle yaşıyorum.
ikinci öğretim -
benim başıma bir olay gelmişti jet lag'la mı alakalı bilmiyorum
sürekli belirli mesafe arası yolculuk yaptığım zamanlardı
en sonuncusunda gerçekten psikolojik olarak artık yıpranmıştım, yorgunluk keza öyle
akşama doğru yorgunluk iyice çöktü, yatağa yattım ama uyuyamıyorum bel ağrısından
1 saat sonra falan uyumuşum, aradan ne kadar zaman geçti hatırlamıyorum, kan ter içinde uyandım
olay bu noktadan sonra oldu
nerede olduğumu hatırlamamayı geçtim inanının ne olduğumu da hatırlayamadım, insan ne hayvan ne bitki ne bihaberim
aradan 10 saniye ya geçti ya geçmedi
kendimi nasıl kasıyorum "oğlum hatırla oğlum hatırla" yani bomboşum o an
kapıdan biri girse korkudan küçük dilimi yutacağım çünkü hiçbir şeyi hatırlamıyorum
gözlerim doldu hatırla diye yalvarıyorum kendime
derin nefes aldım biraz sakinleşmeye çalıştım, tüylerim daha yeni yeni yatışıyordu
birden ısındım oturdu her şey kafamda
ama nasıl rahatladım bir ben bilirim
bu da böyle bi anımdır
-
Çok geçmiş olsun hocam bir yakınımda böyle bi sorunu vardı.Allaha şükür son buldu artık olmuyor. -
Teşekkür ederim, tıbtaki adı ne bilmiyorum ama beter bir rahatsızlık, kalıcı olmadığı için o kadar mutluyum ki bilemezsiniz çünkü o "hatırlamama" duygusu nefessiz kalmayla eş değerdi sanki benim için -
Hocam bizim arkadaşın çocuğu oldu olaydan son iyileşti maşallah. Sizede tavsiyem en kısa sürede evlenin.Benim arkadaş bayandı ama söz konusu jetlag ise şakaya gelmez çok uçmayın derim Hobi olarak yine uçun ama hatırlamama konusu biraz fight club'a bağlar sonra. -
benim normal halim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X