Şimdi Ara

Evde nasıl vakit geçirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıntıdan ve depresyondan beynim iflas etti yapacak bir şey bulamıyorum, iş demeyin aylardır her yerde iş aradım yok bayan çalışan yok şu bu diye baştan savdılar iş bulamadım, evde istikrarlı olarak bir şeyi sürdürme potansiyelim var senelerdir spor yapıyorum o yüzden bütün gün evde olmama rağmen gymci gibi vücudum var ama o kadar işte başka sürdürebildiğim bir şey yok, yeni pc aldım heves edip oyun oynayayım dedim 1-2 gün oynadıktan sonra oyunlar da sıktı, ne yapıcam çıldırmak üzereyim

• Bu devirde iş ararsan bulamazsın. İş seni aramalı. İngilizcen varsa evde kendini siber güvenlikte geliştirebilirsin. 2 yıl düzenli ve sıkı çalış. 1000 dolar verip, sınavdan geçerek CEHv10 benzeri sertifikalar alarak rahat iş bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 6 Ağustos 2024; 3:34:9 >
  • Dil bölümü okuyorum çok akıcı ingilizcem var, nereden başlayacağıma dair ufak da olsa bir rehber vb. var mı? vaktim bol ve odağım da var uğraşabilirim

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Sıkça sorulan sorular kısmına bakarsan aradığın cevapları bulursun.

sixpon
    Sixpon | Siber Güvenlik Blogu
    https://www.sixpon.com
  • Dizi film cizgifilm anime oyun dh sosyal medya vs

Bölümden alim oluyorsa kpss başla tam zamanı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Dh redditte vs maks yarım saat takılınca bunalıp çıkıyorum

Anime dizi vbden hoşuma giden olunca başına oturup bitirene kadar kalkmıyorum şu anda ilgimi çeken başka seri de yok hepsini izledim

Dil bölümünden ne olabilirim ki kpssle

Araştır
    İşte sana Bir iş xd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum hocam oturup çalışsam muhtemelen iyi puan alırım da kafam öyle bir dumanlı ki çalışabilir miyim bilmiyorum :D

Sana kalmış artik hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sürekli aynı sektörde iş arama. Benim bir arkadaşım vardı. İş deyince sadece belirli birşey geliyordu aklına. Oraya bakıyodu yoksa yok diyodu. Çok farklı tecrübe gerektirmeyen ufkunu açacak ve basit işler var. Bu dediklerim İstanbul için geçerli. Başka tavsiyem yok erkeklerin çoğu home ofis değilse evde depresyona girer dikkat et. Eastergames Tv gibi evde akşama kadar oyun oynayıp razer ın sponsor olduğu beleş bir hayat yaşamıyoruz sonuçta..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masturbasyona devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek, temizlik, çamaşır, ütü, bulaşık...

• direk mmo başla. albion online yada black desert. eylüldede throne and liberti geliyo binlerce kişi onu bekliyo

• DambıIdor kullanıcısına yanıt

Hocam civarlardaki her türlü işe baktım gerçekten yok, daha üniversite öğrencisiyim tabii de yine de sıkıntılı durum

• Kardeşim bulunduğun bölgedeki dağlara yürüyüş düzenle. Evde vakit geçirme. Al termosunu, ufak ta bi sırt çantası. Devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Hocam ne dağı yakınlarda ormanlık bile yok orman görmek için 2-3 aktarma yapmam gerek ki yolu o kadar sevmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.