Şimdi Ara

Evde Nikon Coolpix L21 Fotoğraf Makinesi Buldum Sizce Yeterli Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Fotoğraflarımı Genellikle Galaxy A5 Telefonum İle Çekiyorum Biraz Acemiyim Yeni Yeni Başladım Fotoğraf Cekmeye Fakat A5 Telefonumu Fotoğraf İçin Yeterli Bulmuyorum.. Biraz Evi Kurcaladıktan Sonra Nikon Fotoğraf Makinesini Buldum 8 Megapixel Sizce Bu Fotoğraf Makinesi Nasıl Arkadaşlar Güzel Fotoğraflar İçin Yetelimi ? Başka Bir Makine Almaya Gerek Varmı ? Ayrıca Telefonumun Kamerası Sanki Daha Güzel Canlı Çekiyor Gibi Duruyor Bunun Nedeni Nedir Acaba ??

• Yeterlilik durumu O fotograf makinesini hangi amaca kullanacagina bagli.
    Telefonundan optik zoom yapamazken o makine ile optik zook yapabilir görüntü kalitesinden de pek bir sey kaybetmezsin. Telefonunla dijital zoom yaparsin ki o da kaliteyi cok cok dusurur.
    Fotograf makinesyle cektigin resim makinenin ekraninda dusuk kalitede goruntulenir ama o cektigin fotografo pcye attığında telefonundan daha kaliteli resimler cektigini goreceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haa megapiksele de takilip kalma. Mp fotografin kalitesini degil fotografin buyuklugunu-ebatini belirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Yeterlilik durumu O fotograf makinesini hangi amaca kullanacagina bagli.
    Telefonundan optik zoom yapamazken o makine ile optik zook yapabilir görüntü kalitesinden de pek bir sey kaybetmezsin. Telefonunla dijital zoom yaparsin ki o da kaliteyi cok cok dusurur.
    Fotograf makinesyle cektigin resim makinenin ekraninda dusuk kalitede goruntulenir ama o cektigin fotografo pcye attığında telefonundan daha kaliteli resimler cektigini goreceksin.

Evet Pc Ye Attım Bir Resmi Fotoğraf Makinesinin Ekranından Daha Kaliteli Gözüktü.. Peki Bu Fotoğraf Makinesi Hakkında Bir Bilgin Varmı Çokmu Eski Acaba ? Ben Daha Çok Manzara Fotoğraflar Portre Gibi Resimler İçin Uğraşmak İstiyorum.. Birde Bu Çektiğim Fotoğrafları Nasıl Düzenleyebilirim Acaba ?
  • Eskiliğide önemli değil. Portre için yeterli olmayabilir ama manzara için yetebilir. Bir süre fotoğraf çek, çekim tekniklerini araştır. Makineyi değilde kendini geliştir. Ondan sonra makine yetersiz geldiğinde kendin anlarsın. Biz söyleyemeyiz bunu.
  • Arkadasin da dediği gibi kaliteli fotoğraf cekmenin makinenin üretim yılı ile pek bir ilgisi yok ve fotoğrafçılık da iyi iş cikartabilmek ilk etapda sana düşecek sonra sen kendini gelistirdigin zaman yeni bir makineye ihtiyacın olacaktir.
    Elindeki makine ile spontane,manzara fotoğraflar cekebilirsin. Elindeki makine kompakt oldugundan ötürü otimatik modda çekimler yapabilirsin ama ışık, gölge, açı... vb. teknikleri bu makine ile ogrenebilirsin.
    İşi gelistirdiginde alırsın bi dslr makine ve uygun bir lens başlasın portre çekimlerine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.