bitek yumurta yapmayı biliyom makarnayı bile bilmiyom sıcak su falan kaynatıyon bi kere yaptım hamur gibi oldu peynir domates ekmek var anlaşılan ona talibim ha bide patates kızartması var donmuş onuda yaparım oh mis
quote:Orijinalden alıntı: Avril Livaneli belki biri yemek gönderir diye şettim Aklıma bi söz geldi, burda yazmamda sakınca olabilir. PM atarım istersen?
quote:Orijinalden alıntı: Avril Livaneli bitek yumurta yapmayı biliyom makarnayı bile bilmiyom sıcak su falan kaynatıyon bi kere yaptım hamur gibi oldu peynir domates ekmek var anlaşılan ona talibim ha bide patates kızartması var donmuş onuda yaparım oh mis Bizden istediğin nedir... anlayamadık niye konu açıyon ki canım arkadaşım
quote:Orijinalden alıntı: .Kubilay Erkeğin tek dostu kardeş sucuk pahalı, bakkalada 200tl borcum var valla daha bişi alamıyom yumurtalı peynir yaparım belki bi şekilde
quote:Orijinalden alıntı: Avril Livaneli bitek yumurta yapmayı biliyom makarnayı bile bilmiyom sıcak su falan kaynatıyon bi kere yaptım hamur gibi oldu peynir domates ekmek var anlaşılan ona talibim ha bide patates kızartması var donmuş onuda yaparım oh mis o zaman niye konu açıyon?
quote:Orijinalden alıntı: oww quote:Orijinalden alıntı: Avril Livaneli bitek yumurta yapmayı biliyom makarnayı bile bilmiyom sıcak su falan kaynatıyon bi kere yaptım hamur gibi oldu peynir domates ekmek var anlaşılan ona talibim ha bide patates kızartması var donmuş onuda yaparım oh mis o zaman niye konu açıyon? hiç
quote:Orijinalden alıntı: KaNs3R quote:Orijinalden alıntı: oww quote:Orijinalden alıntı: Avril Livaneli bitek yumurta yapmayı biliyom makarnayı bile bilmiyom sıcak su falan kaynatıyon bi kere yaptım hamur gibi oldu peynir domates ekmek var anlaşılan ona talibim ha bide patates kızartması var donmuş onuda yaparım oh mis o zaman niye konu açıyon? hiç
quote:Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta quote:Orijinalden alıntı: .Kubilay Erkeğin tek dostu Heyt beee kalamar ile değişebiliriz istersen
quote:Orijinalden alıntı: Avril Livaneli quote:Orijinalden alıntı: .Kubilay Erkeğin tek dostu kardeş sucuk pahalı, bakkalada 200tl borcum var valla daha bişi alamıyom yumurtalı peynir yaparım belki bi şekilde hakkatten YUMURTALI PEYNİR iyi olur