Şimdi Ara

EVDE VÜCUT GELİŞİR VİDEOLU ANLATIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam ve iyi sporlar,

Yaklaşık 2 senedir düzenli olarak evde egzersiz yapıyorum. 1.71 boyunda 33 yaşındayım.
    94 kilo şişman bir adamdan 75 kiloluk define bir adama dönüştüm.
    Daha önce p90x, body beast vs.. yaptım, sonunda kendi programımı kendim yazdım.
    Yaptığım egzersizleri videolu olarak youtube'a yükledim. 2 adet dambıl yeterli.
    Üşenmez göz atarsanız sevinirim.
    Belki antrenman programınıza ekleyebileceğiniz değişik bir egzersiz keşfedersiniz.

https://www.youtube.com/channel/UCm2akanSpz5_RdPeChqMFvQ

• İlk başta dalga geçtiginizi yabancı birisine ait video koydugunuzu sandım ama ev bildiğin ben TÜRK eviyim diye ateş ediyo Şaka bir yana azimle s... duvarı deler hesabı :) Yeme içme olayını nasıl yaptınız ondanda bahseder misin ?
  • My Fitnesspall diye bir uygulama var. Onu kurdum telefona yediğim herşeyi yazdım ve günlük 500 kalori açığı bıraktım hergün. Eğer çok yemişsem mutlaka akşam bile olsa çıkıp 4-5km. koştum :) Hala haftanın 6 günü antrenman yapıyorum. 3 gün ağırlık 3 gün kardiyo ve karın.
  • Vücut açısından da kanal açısından da iki türlü emek var işin içinde hocam, helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psych1c -- 19 Mayıs 2016; 12:11:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psych1c kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.