Anlatma tamam, evdeki eşyaları kafamda nasıl evirip çevirsem de pozisyon alsam diye düşünür olacağım.
sen bılırsın kardesım artızlık degıl maksatım dersen benım param var alırım ben alet evde neymıs gıderım salona sen bılırsın maksatım yardımcı olmak yoksa ıplemem bılee
Yok şakalaşıyorum zaten. Salon olayı zor ya, işten eve gel, yemeğini ye tekrar salona git filan zor iş. Teşekkürler tavsiyelerin için.
her zaman
Arnold ın bi kitabı var...daha doğrusu hayatını anlattıgı bi kitap ...Bir Vücütçunun Eğitimi ...egzersiz uygulamaları , beslenme şekilleri ve ağırlık programları da mevcut..... etkileyici bi kitap ve hızlı motivasyon sağlıyor ... öneririm ... bende evde bi bench sehpası ve dumbellarla çalışıorum ama salondaki gibi programlı olmuyor tabi ... benim gibi zaman problemi olanlar içinde başka bi alternatif yok zaten ....
quote:
Orjinalden alıntı: VIKING
ağırlığı indirme süresi - aşağıda bekleme süresi - kaldırma süresi - yukarıda bekleme süresi incline bench press i örnek al : aşağı indirmen 4 saniyeyi sürecek (4) , göğsüne değdirmeden 1 saniye bekleyeceksin (1) , patlamalı bir şekilde kalıracaksın (x) yukarıda beklemeden tekrar inişe geçeceksin (0)
Hocam bu günümüz yeni nesil çalışma sistemi galiba. Bir kaç kitapta da rastladım buna ve tempo artık sık sık karşımıza çıkıyor.
edit : imzayı yeni farkettim sizin forumda sorayım sorumu.
İndirirken yedirip kaldırırken şok tekniği. Tabi bu çok yorucu, çok ileri seviyelerde yapılması gerekir. Tekrar sayısı azdır. İyi bir ısınma gerektirir.
Joe nazario nun çok eskilerde çıkardığı fotoğrafla anlatımli bir kitabı vardı. sadece havlu kullanıyorsunuz çekme ve germe tekniği ile yapılan bir egzersiz. O yıllarda çok faydasını görmüştüm. Çok etkili bir teknik. KIsa zamanda kaslarınızı fark edilir hale getiriyordu. Neden hiç bahsi geçmiyor ilginç. Kitabı bir arkadaşıma vermiştim o da sağolsun geri vermedi. Yoksa taratıp burada paylaşmak isterdim. Bu tekniği RUGBY oyunculardan esinlenerek elde ettiğini yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Adamlar antremanlarında buna çok önem verirlermiş.
İlginçmiş, sadece havlu kullanarak kasa ne kadar yükleme yapılabilir k...
Yaklaşık birbirini takip eden 16 hareket vardı. Her biri 5 saniyelik germe ve çekmeye dayanan hareketler. Bu tekniğin bir faydasıda sakatlanma ya da inciltme olasılığının sıfır olması. Çünkü yüklenebileceğiniz miktar gücünüzle sınırlı aşırı zorlama gibi bir tehlikesi yok. Hareketlerin çoğu aklımda aslında fakat buradan nasıl anlatılır hiç bir fikrim yok. Netten araştırıyorum bakalım umarım birşeyler bulabilirim. Özellikle spora ayıracak vakti olmayanların büroda evde yapabilecekleri özel bir teknik.
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
İlginçmiş, sadece havlu kullanarak kasa ne kadar yükleme yapılabilir k...
Cevap için teşekkürler. Merak ettim, eğer bir bilgiye ulaşırsan bizimle paylaşacağını umuyorum. Saygılar...
arkadaşlar mekik sehpası almayı düşünüyorum ne önerirsiniz pek bilgi sahibi deilim bu konuda karın bölgesindeki yağları yakmak istiyorum ayrıca birazda kas olsa çok iyi olacak...
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
İndirirken yedirip kaldırırken şok tekniği. Tabi bu çok yorucu, çok ileri seviyelerde yapılması gerekir. Tekrar sayısı azdır. İyi bir ısınma gerektirir.
mesela ben ındırırkende kaldırıkende yavas yapıyorum kasım gelıssın dıye hele göus omuz sıkıstırmalarında son setde agır gırıp hızlı kaldırıp yavas ındırıyorum o anda bıle kas gelıyo senın dedıgın gıbı yapıyorum ayrıca pramıt calısmak ıster kılolu ıster kılosuz ol cok faydalı
Dün bu aleti aldım daha önce AB KİNG Pro kullanıyordum fakat alet alanyada kaldı ben ise memlekette 2 aydır çalışamıyorum. Buraya da yer konusunda sıkıntı yaratmayacağını düşünerek bu aleti aldım. Umarım işe yarar. Boyum uzun olduğu için belimde mutlaka bir destek olması şart o yüzden düz bir mekik aleti yerine bu tür destekli aletlerle çalışmak zorundayım. Umarım iyi çıkar deneyip kullanılabilirliği hakkında görüşlerimi yazarım. Tabiki alet gelir gelmez.
quote:
Orjinalden alıntı: soldier_x
arkadaşlar mekik sehpası almayı düşünüyorum ne önerirsiniz pek bilgi sahibi deilim bu konuda karın bölgesindeki yağları yakmak istiyorum ayrıca birazda kas olsa çok iyi olacak...
Valla mahalladeki arkadaşlarla birlikte Betondan Halter yaptık hazır halterler pahalı geldi
Evdede Şınav Mekik çekmeye çalışıyorum. Bir ara evin bodrumda Kum torbası ( haketten kum torbasıydı. inşaat kumu vardı içinde ) Onu yumruklardım.
Şuan Sağ bileğimde kütlemeler olduğu için pek yüklenmiyorum. Fakat Şınav'a Devam ! iyi gögüs yapıyor
Bizim askerde çalıştığımız ağırlıklardan iyi gözüküyor. Askerde ki bütün ağırlıklar bu şekilde beton dolum olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Peçito
Valla mahalladeki arkadaşlarla birlikte Betondan Halter yaptık hazır halterler pahalı geldi
Evdede Şınav Mekik çekmeye çalışıyorum. Bir ara evin bodrumda Kum torbası ( haketten kum torbasıydı. inşaat kumu vardı içinde ) Onu yumruklardım.
Şuan Sağ bileğimde kütlemeler olduğu için pek yüklenmiyorum. Fakat Şınav'a Devam ! iyi gögüs yapıyor
quote:
Orjinalden alıntı: proteo
Joe nazario nun çok eskilerde çıkardığı fotoğrafla anlatımli bir kitabı vardı. sadece havlu kullanıyorsunuz çekme ve germe tekniği ile yapılan bir egzersiz. O yıllarda çok faydasını görmüştüm. Çok etkili bir teknik. KIsa zamanda kaslarınızı fark edilir hale getiriyordu. Neden hiç bahsi geçmiyor ilginç. Kitabı bir arkadaşıma vermiştim o da sağolsun geri vermedi. Yoksa taratıp burada paylaşmak isterdim. Bu tekniği RUGBY oyunculardan esinlenerek elde ettiğini yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Adamlar antremanlarında buna çok önem verirlermiş.
bu kitabı bi bodybuilding sitesinde bi çocukta bahsetmişti. kitabın yazrının adını hatırlamıyordu. İnş. buluruz bukitabı bende netten araştırıcam birbiriizi haberdar edelim bulursak
merhaba herkese
tecrübeli arkadaslarıma bir sorum var ben 3 aydır salona gidiyorum kreatin kullanmayı dusunuyorum, bilgi ve marka önerebilirmisiniz acaba ve protein tozuyla beraber kullanılabilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Peçito