Şimdi Ara

#EvdeKal TR (HayatEveSigar) - Vodafone Şebeke Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone operatör adı başlıktaki gibi değiştiğinden beri sürekli şebeke sinyali kesilme, servis yok, çekmeme, ulaşılamama veya sinyal yok gibi sıkıntılar yaşıyorum.

Sizde de böyle bir durum var mı?

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Mart 2020; 20:48:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yeni gectim 4 gun oldu ve sikinti yok hocam. Tek sikintim benim arada bir farkli frekansa geciyor ve 4 cekerken 2 cekmeye basliyor ama kesintisiz internet ve gorusme devam ediyor.

• Bende de çok sık band değiştirme oluyor nedense. Bu yüzden de bi bakıyosun 1mbps alamıyor bi bakıyosun 30-40mbps

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aynen full cektiginde kullandigi bantta 50-60 mbps hiz alirken, 2 kademe cektiginde kullandigi bantta 2 ile 5 mbps arasi hiz veriyor.

• Sabitleme gibi birşey olsa keşke, sinir bozucu oluyor.

• Bendede aynisi oldi mh aradm sifirladim dedi duzeldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Bendede aynisi oldi mh aradm sifirladim dedi duzeldi
    MH tam olarak ne gibi işlem yaptı? Bir de sizin telefon modeli neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Mart 2020; 0:22:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    geçen ay açıldı
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sürekli şebeke gidiyor ya bu evdekal dedikten sonra çok sık olmaya başladı sizde de oluyor mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedaterhan

bende sürekli şebeke gidiyor ya bu evdekal dedikten sonra çok sık olmaya başladı sizde de oluyor mu acaba
    Benim şikayetim de bu idi zaten başlıkta. Telefon bozuldu diye kanaate vardım. Ta ki siz aynısını diyene kadar. Emin olamadım şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Benim şikayetim de bu idi zaten başlıkta. Telefon bozuldu diye kanaate vardım. Ta ki siz aynısını diyene kadar. Emin olamadım şimdi.

Alıntıları Göster
    valla bende telefon bozuldu diye düşündüm ama yine de bilmiyorum ki sizde de oluyorsa başkalarında da oluyor mudur bizde mi sorun var offffffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedaterhan

valla bende telefon bozuldu diye düşündüm ama yine de bilmiyorum ki sizde de oluyorsa başkalarında da oluyor mudur bizde mi sorun var offffffff

Alıntıları Göster
    Benim telefon oldukça eski Galaxy S4. Stock Rom yüklü. 23.03.2020 tarihine ve EvdeKal olayına kadar bu tip zerre kadar bir sorun olmamıştı. Şimdi operatör farketmeksizin aynı şebeke ve sinyal sorununu yaşayınca ikilemde kaldım. Eski telefonlar nalları dikti veya bir uyumsuzluk var bu olay nedeniyle veya büyük bir tesadüf durumu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Benim telefon oldukça eski Galaxy S4. Stock Rom yüklü. 23.03.2020 tarihine ve EvdeKal olayına kadar bu tip zerre kadar bir sorun olmamıştı. Şimdi operatör farketmeksizin aynı şebeke ve sinyal sorununu yaşayınca ikilemde kaldım. Eski telefonlar nalları dikti veya bir uyumsuzluk var bu olay nedeniyle veya büyük bir tesadüf durumu var.

Alıntıları Göster
    benimki de o kadar yeni sayılmaz LG K10 benim ki de . Başka bir hat denemedim yalnız siz denediyseniz yine aynı sorun varsa telefonda olabilir

• bir iki defa yaşadım ben ama benim ki sonra düzeldi bir sorun yok şuanlık
  • Ayni sorunu yasiyorum internete giremiyorum sabahten beri. Bir gidiyor 2 saat gelmiyor

• Genelde hep böyle. Operatör farketmiyor. Ara sıra full veya yarım çekiyor görünüyor.
    #EvdeKal TR (HayatEveSigar) - Vodafone Şebeke Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Mart 2020; 20:42:25 >
  • @sis651 , abi operatör ismi görünürlüğü değiştirilince bu şebeke performansını etkiler mi?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Etkilemez ama bizim operatörlerden her şey beklenir.

Bölgede bir çalışma yapmışlardır. Antenleri azıcık döndürmüşlerdir başka bir tarafa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Etkilemez ama bizim operatörlerden her şey beklenir.

Bölgede bir çalışma yapmışlardır. Antenleri azıcık döndürmüşlerdir başka bir tarafa.
    Bir diğer ihtimal, şebeke adını değiştirdikten sonra baz istasyonu yapılandırma ayarları ve parametrelerini bozup kaydedip çıkmışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Mart 2020; 3:0:59 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bir ayar bozsalar tüm Türkiye'deki ayarları bozarlar hocam.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın abi cevap için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.