Şimdi Ara

evdekı elektrık akımı ıle ılgılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar kullandıgım sıstem ımzamdakı gıbıdır .Oyuna gırdıgımde power dan cızırtı ses gelıyo tahmınımce evdekı elektrık akımı dusuk ve power yeterlı enerjıyı saglamıyor ve zorlanıyor . sistemin bu sekılde calısması bana bı power ve ekran kartı degısımıne neden oldu bu sorun karsısında bılgısayarda ups yada regulator kullanmam sızce nasıl olur

daha once bu tarz bır arıza ıle karsılasan arkadaslar varsa ve cozum buldularsa yardımcı olsunlar lutfen

• 1. Evdeki elektrik akımı nasıl düşük olabilir?
    2. Elektriği şebekeden alıyorsanız şebekedeki gerilim ne kadar ise sizdeki gerilimde o kadar olacaktır. Şebekenin amper değerinden bile söz etmiyorum..
    3. Bazı durumlarda elektronik eşyalardan ses gelebilir bunların çoğu kondansatör kaynaklı oluyormuş (bende bir yazıda okumuştum) yinede bu durum bir power ve ekran kartının nasıl aynı anda gidebileceğini açıklamaz. Sizdeki ses farklıcana bir sesmidir acaba?
    4. Regülatör hala var mı bilemiyorum (en son bir televizyon için evde bir yerlerde vardı ama babacığım onu çöpe attı oysa ben onu çok severdim). (Var mı derken ev kullanımını kastediyorum)
    5. Voltajda dalgalanma varsa regülatör ve ups pek tabiki iyi bir çözüm olacaktır. İyide evinizde dalgalanma mı var ki?
    6. Bence sizdeki problem başka nedenlerden kaynaklı..
  • Sistem özelliklerin neler ?
    Belkide psu gerekli gücü sağlayamadığı için zorlanıyordur.
  • Evdeki akımı dengeli olarak vermekten bağlı olduğunuz elektrik şirketi sorumludur eğer sorun oluşursa dava açabilirsiniz. Bilirkişiler tarafından incelenip karar verilirse tazminatınızı alabilirsiniz.
    Topraklamaya bir bakın derim.
  • prızımde topraklama var ama ne kadar calısır durumda bılmedıgım ıcın sıfırlama yaptım oturdugum ev gecekondu arkadaslar butun eletronık esya calısıyo ve bılgısayarda oyuna gırınce ekran kartı yuk cekmeye baslayınca powerden patlayacak gıbı ses gelıyo vatan bılgısayar calısanıyım magazada kontrol edrken hıc bır sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    TEYP BAGLANTISI RESETLIYOR !!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.