Bildirim
Evdeki Tv, buzdolabi v.s bozulma ve kirilmalara karsi sigortalatmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam acente sahibiyim özelden iletişime geçiyorum sizlerle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 29 Kasım 2018; 9:57:42 > -
Merhaba ,
Bozulma için sadece 2 firma teminat vermektedir.
Onun dışında kalan firmalar için ortalama 60- 110 TL'dir hocam. -
Tesekkurler..peki en az sorun cikaran acente hangisi acaba bu konuda..ben daha once boyle bir sigortalama oldugunu bilmiyordum.arkadasimin cocugu evde lcd tv yi kirdi.sigorta sirketi karsiladi..oyuzden ilgimi cekti hepimizin basina gelebilecek bir durumquote:
Orijinalden alıntı: spacewolf
Merhaba ,
Onun dışında kalan firmalar için ortalama 60- 110 TL'dir hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durum forumdan bir arkadaşımıza oldu Sompo Japan sigortaydı anında ödendi hocam.
Gelir birazdan konuya :)
Bence Sompo ve Axa en iyisidir. -
Tesekkurler hocamquote:
Aynı durum forumdan bir arkadaşımıza oldu Sompo Japan sigortaydı anında ödendi hocam.
Gelir birazdan konuya :)
Bence Sompo ve Axa en iyisidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektronik cihazların arızalanmaları ile ilgili bir çok sigorta şirketi teminat vermektedir ancak her şirketin muafiyet uygulamaları cihaz yaşı sınırlaması aldığı prim farklıdır bir çok şirketin acenteliğini yapmaktayız profesyonel detaylı destek almak isterseniz bizim ile irtibata geçebilirsinizwww.iltaysigorta.com
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşım, bu fiyat aylık mı yıllık mı?quote:
Merhaba ,
Onun dışında kalan firmalar için ortalama 60- 110 TL'dir hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X