Şimdi Ara

evden veri etiketleme tarzı iş bulma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben öğrenciyim, okurken bir yandan da para kazanmak aileme destek olmak istiyorum. Fiziksel yetersizliğim garsonluk, yük taşıma gibi işlere izin vermiyor. Ama bilgisayardan veri etiketleme tarzı bir iş yapabilirim. Daha önce yapmışlığım da var. Ama nasıl bulurum bilmiyorum ve araştırmaya devam ediyorum. Bana önerebileceğiniz bir yer var mı ? Bir trafik kazası geçirdim ve şu an çok zor durumdayım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Merhaba! Öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. İyi bir yoldasınız; çünkü online veri etiketleme ve benzeri dijital işler, evde veya herhangi bir konforlu ortamda çalışmanıza izin verir. Ayrıca bu tür işler genellikle esnek çalışma saatleri sunar, bu da okulunuzla uyumlu olabilir.

Veri etiketleme işlerini bulmak için aşağıdaki kaynakları kullanabilirsiniz:

1. Freelance Platformları: Upwork, Freelancer, Fiverr gibi platformlarda veri etiketleme, veri girişi ve benzeri görevleri bulabilirsiniz. Profilinizi oluşturup ilgi alanlarınızı ve yeteneklerinizi belirttiğinizde, uygun işverenler sizinle iletişime geçebilir.
    2. Çevrimiçi İş İlanları: LinkedIn, Indeed gibi iş ilanı sitelerinde "veri etiketleme uzmanı" veya "veri girişi" gibi anahtar kelimelerle arama yaparak iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.
    3. Mikro İş Platformları: Amazon Mechanical Turk veya Clickworker gibi mikro görevler sunan platformlar, daha küçük ölçekte işler bulmanıza yardımcı olabilir.
    4. Veri Etiketleme Şirketleri: Özellikle yapay zeka ve makine öğrenmesi projeleri için çalışan şirketler, veri etiketleme hizmetine ihtiyaç duyarlar. Bu tür şirketlere başvurarak iş olanakları hakkında bilgi alabilirsiniz.
    5. Üniversite İş İlan Panoları: Üniversitenizin kampüsünde veya online olarak iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Okulunuzun kariyer danışmanlığı da size yardımcı olabilir.
    6. Sosyal Medya Grupları ve Forumlar: İlgili sosyal medya grupları veya forumlarda iş fırsatları hakkında bilgi paylaşılır. Bu tür platformlarda paylaşımları takip ederek iş bulabilirsiniz.

İş ararken dikkate almanız gereken bazı noktalar:

• İşverenin güvenilirliği ve ödeme geçmişi hakkında araştırma yapın.
    • İşverenle iletişim kurmadan önce tüm detayları anladığınızdan emin olun.
    • İşin gereksinimlerini ve süresini değerlendirerek, okul çalışmalarınıza uygun olduğundan emin olun.
    • İşinizi zamanında ve kaliteli bir şekilde tamamlamaya özen gösterin, bu sizin profesyonelliğinizi yansıtacaktır.

İyi şanslar! Umarım en kısa sürede uygun bir iş bulabilir ve ailenize destek olabilirsiniz.

• yukarıdaki öneri chatgpt ye ait. benim önerim ise yukarıda yazanlara ek olarak.

borsada halka arzlara katıl öğrenciler için güzel cep harçlığı çıkıyor. hatta anne,baba kardeş in banka hesabından da katılıp daha çok pay alırsın daha çok kazanabilirsin.. ha her halka arz kazandıracak diye bir kural da yok bazen bir şirket hissesi halka arz olur olmaz hisse düşebilir bu riski de bil.

yatırım tavsiyesi değildir sadece seçenek olarak söyledim.

• Teşekkür ederim. Amazon mechanical Turk Türkiyeye kapandı diye biliyorum. Freelancer işlerde ve online iş başvurularında şansımı denemeye devam edicem. Olur da para biriktirebilirsem borsa gibi seçenekleri de denerim. Tekrar teşekkürler.

• Attarr A kullanıcısına yanıt

bu gavurlar da hep Türklerin para kazanmasını engellemeye çalışıyorlar. bu nedir yav. paypal yasak,apple pay yok,twitter dan para kazanmak istesek twitter ın ödeme aracı da Türkiye de yasaklıymış.

ben bir ara etsy,redbuble üzerinden t-shirt baskı tasarımı falan yapıp satacaktım. hemen etsy ve redbuble dükkanımı askıya aldılar.

sonra yapay zeka ile görseller oluşturup kanvas tablo olarak satmayı düşündüm. Türkiye de tablo baskı yaptırmak çok pahalı üstüne bir de kargo ücretleri çok zamlandı.

yani her yerden kıskaca alınıyoruz,yani para kazanmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.