Şimdi Ara

Eve gelen hatta sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce Netspeed'e abone oldum. Arkasından beni arayıp hattın alacağı hızla ilgili bir problem olduğunu ve işlemlere başlayamayacaklarını söylediler. 2 haftadır hiçbir şey çözülmediği için Türknet'e başvurdum, Telekom'dan gelenler daireye gelen hatta bir problem olduğunu söylemiş. Telekom'u aradığımda bunu çözeceklerini söylediler ama demek ki 2 haftadır hiçbir şey çözülmemiş. Bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç? Ne kadar zamanda çözerler sizce? Apartmanda fiber yok. VDSL kullanacağım ve artık resmen seçenek kalmadı. Kablonet var, fakat abuk subuk AKK uygulamasından (AKK sonrası ya ekstra para ödeme ya da internetin kesilmesı) dolayı onları kullanmak istemiyorum.

• TT'ye abone olsanız hemen çözerler, diğer firma müşterilerine engel çıkarıyorlar.
  • bu sağlayıcıların içinden yine en hızlı çözümü yaratabilicek türk telekom müşterisi olun öncelikle sonra sürekli şikyet yağdırmaya başlayın elbet şikayetlerden usanıp gelip sorunu çözeceklerdir müdürlük yakınsa gidip saha ekiplerinin oldugu bir zaman gidin onlara sorun problemi ne kadar sürer deyin keşke hattımda sorun olsada 1 ay beklesem sonuçta vdsl burda 16 mbpsle can çekişmekteyim
  • Yani kısacası yapacak hiçbir şey yok diyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.