Internet hızım 12 mbs idi.Teknik servis interneti düzeltti 70mbs alıyorum şuan.Eve gelen telekom teknik servisi maximum 70 mbs hızınız var dedi.Suan ki tarife 100 mbs. 50mbs internet alırsanız daha stabil internetiniz olur dedi.70mbs den 50mbs ye geçmek pek mantıklı gelmedi. Ama evimde çanak bağlantısı olmadığı için iptv ile kanalları izliyorum.Ip tv bazen dönüyor.youtupe bile dönüyor bazen.Acaba teknik servisin dediği gibi hızımı 50mbs olan tarifeye geçsem bu donmalar azalır mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvardar77 -- 8 Ağustos 2024; 0:9:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eve gelen teknik servisin daha düşük tarife gecmemi soylemesi
-
-
merhaba.alakası yok.100 mbps paketin var.zaten en çok 70 alıyorsun.paran boşa gider o doğru,çünkü 100mbps ücreti ödüyorsun.50 mbps ye geçersen 50mbps alacaksın ve onun parasını ödeyeceksin bu avantajın olacak.ip tv zaten yasal değil,donmalar bununla ilgili olabilir.ayrıca cihazın wifi alımı kaliteli mi ethernetten mi bağlı bunlar hep etkiler,youtube cihazdansa o da aynı sorunu yaşar.
hız düşüklüğünüz operatör kaynaklı değilse,bina içi şebeke kaynaklıda olabilir.modemi onlar verdiyse bilemezsin ordada sorun olabilir.
saygılar...........................................
-
Geçen perşembe videoları 4k izleyim dedim.ertesi gün bir baktım ki internet hızı tekrardan 70 mhz den 16 ya düşmüş.tekrsr arıza kaydı olusturdum.50 mb lik tarifeye geçicem sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba,
ben tarife düşürmenin sorununuzu çözeceğinden emin değilim.önceki mesajımı tekrar okumanızı tavsiye ederim.
saygılar..............................
-
Modem 5g destekli kaliteli bir modem 2 sene önce almıştım.apt daki tesisat sıkıntılı. Apartmanda fiber kutusu var ama vdsl geliyor.Gecen hafta hemen yan binaya fiber kabloları dosuyormuslar.ust katta ki komşu demiş bizim binaya da kadar çekin demiş.telek9mcu proje buraya kadar demiş.
merhaba,o zaman tarife düşmekle bu iş düzelmez .bina içi şebekenin elden geçmesi lazım.zaten fiber değil şebeke hipernet bu yüzden sorun yaşıyorsunuz.
saygılar................................
-
Bugün teknik servis geldi düzeltti 75mhb hız oldu.Dediki taifenizi düşürürseniz daha stabil internet alırsınız.50 mhz internet yapınız.Bende denemek için tarife mi 75mhb olarak değiştirdim eve geldim hız testi yaptirdim bu seferde 35 mhb hız almaya başladım.Bunlar dalga mı geçiyor.Tekrar arıza kaydı oluşturacağım okadar para veriyoz.
merhaba,hocam tarife çözüm değil.sorunun ihtimalleri var................
1-operatör kaynaklı
2-bina içi bina dışı tesisat
3-modem
not:ölçümleri kafaya takma onlar anlık veridir.download da durum nedir mesele budur.
saygılar...............................................
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X