Şimdi Ara

Eve İstasyon Kurma Hakkında Model Önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Vücut geliştirme için fitness salonuna üye olmuştum geçen sene, 1 yıllık üyelik aldım. Fakat asosyal bir kişiliğim var maalesef reel hayatta, bazen gittim, bazen gitmedim o yüzden. Aylarca ara vermişliğim oldu. Sonuç: Hala dut ağacının dalı kadar zayıfım, 1 yıllık üyelik param çöpe gitti. Fitness salonunu evde oluşturma isteğim var fakat fiyatlar da pahalı.

fiyat/performans açısından önerebileceğiniz ürünler var mıdır? Nasıl bir ürün arıyorum: Vücut geliştirme sporu için fitness salonuna ihtiyacım kalmayacak bir ürün arıyorum..

• hiç uzun uzun düşünmeye gerek yok

ayarlanır sehpa şart

squat rack mümkünse barfiks aparatı da olan.göğüs için düz ve üst çalışmaya uygun şekilde bar koyulacak yerleri olmalı.

döküm ağırlık 2 kısa 1 uzun bar tamamen yeterli.

2500 3000 lira tutar ama salona vereceğin paraya göre 2 senede amorti olup ömürlük olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 5 Ağustos 2020; 21:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

hiç uzun uzun düşünmeye gerek yok

ayarlanır sehpa şart

squat rack mümkünse barfiks aparatı da olan.göğüs için düz ve üst çalışmaya uygun şekilde bar koyulacak yerleri olmalı.

döküm ağırlık 2 kısa 1 uzun bar tamamen yeterli.

2500 3000 lira tutar ama salona vereceğin paraya göre 2 senede amorti olup ömürlük olur.
    Anladım hocam.. Tek bir ürünle bütün bunları yapabileceğim bir model var mıdır? Alışveriş sitelerinde bakınıyorum saatlerdir fakat aklımda hep bir soru acaba bununla yapamayacağım hareket olur mu, diye.

Şu an evimde iki tane dumbell var metal, yanlardan plakaları çıkarılabilir olanından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.