Şimdi Ara

eveleniyorum.arabayı satacam:( fiyat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • carkadaşlar arabam 2001 sonu golf comfortline
    8v 100 bg 125.000 km'de
    sunroof,digital klima,ön sisler,metalik bej,çelik jant,park ve yağmur sensörü,sony mp3 çalar+ses sistemi,trafik alarm seti(megafonlu),arka rüzgarlık,
    motorlu ön çakarlar,beyaz far vs vs vs
    arkadaşlar en büyük sırdaşımdan ayrılmak zor olacak
    sizlerden fiyat istiyorum
    iyi forumlar.

eveleniyorum.arabayı satacam:( fiyat

• arkadaşım aracın temizliğine göre fiyatı tabiki de değişecektir fakat geçende forumumuzda bir arkadaş 2001 model senin aracın benzerini (fakat km yi hatıralamıyorum) 18.750 ye aldığını söylemişti ki bence iyi bir rakam eğer aciliyetin yoksa sahibinden deki fiyatları baz almanı tavsiye ederim
  • ankaradaysan ve aracının değişeni, komple boyası, büyük darbesi yoksa 20 ye kadar satarsın...

istanbuldaysan 18750-19000 civarı...

ben 2 ay önce jazz mavi renkli 2001 comfortline, sunroof yok, parça boya var 118 bin km 19000 e sattım ankarada... ama jazz mavi renk eksisi vardı. gri olsaydı 19500 hatta 20000 i görebilirdi...

ama aynı tarihte bir başka arkadaşım istanbuldan aynı özelliklerde beyazını aldı 18 e...

hayırlı müşteriler...
  • 20 bin ytl yi biraz zorlar ama 19 a kesin satarsin.
    Uzulme artik Allah saglik sihhat verdikten sonra ilerde daha iyilerini alirsin.
    Hayirli satislar.
  • 19000 e GİDER
  • darbe ve boya yoksa 20 000 i öldürmez sunrof sis farı ve ses sistemi var üstündeki diğer cihazlarda pek bi fiyat yapmaz ucuz seler km düşük olsa 25 000 kesindi ama 20 den aşaği verme derim araç temize benziyor tabi gerçek gözle bakmadıktan sora n desek boş
  • sunroof falan var araçta fiyatının biraz daha yüksek olmasını sağlar bu
    netteki fiyatları baz alırsak 19-20 civarı rahat gider
    eğer gerçek alıcısı bulunursa 20nin üzerine bile gidebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar saolun.araştırmalara göre istanbul denizli fiyat farkı 2 milyar civarı.22 den aşağıya vermeyi düşünmüyorum.her ne olursa olsun
  • güzelde rengi varmış iyi satışlar.Orjinalse kolay satarsın
  • eylül de 2001 trendline aldık 60,000km de 19,000 ytl ye .
  • param olsa opeli satar durmaz seninkini alırdım 18,500 veya 19,000 a
  • geçen yolda gidiodum güzel temiz bir golf gördüm seninki gibi 110.000de hafif modifiyeli galeride adam 21 yazmış
  • Sevin be arkadaşım evleniyorsun
    Hayırlı bir için gidiyor en azından tamam seviyorsun duygusal bir bağ var anlıyorum ama yapacak bişi de yok sa gidecek malesef
    Allah bir yastıkta kocatsın
  • araba comfortlıne hıglıne den sonrakı en donanımlı modelı gzele benzıyor km sı ne cok fazla ne de az bncede 21bın ytl eder.saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.