Şimdi Ara

Everest dlm 355 tuş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba arkadaşlar dün vatanda everest dlm 355 mouse aldım fakat sağ tuş çalışmıyor basınca scroll topunun ışığı sönüyor yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaydogdu18 -- 10 Nisan 2017; 19:57:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edebilecek yokmu

• Up

• Farede üretim hatası olabilir. Değişim imkanınız varsa değiştirin.

Birde hevesinizi kırmak gibi olmasın ama fiyatı uygun olan Everest'te bu tarz sorunlar bir süreden sonra baş göstermeye başlıyor. Bende Everest Sgm x10 faresi vardı ama sağ tuş basılıyken sol tuş çalışmıyordu ve 2 kere değiştirmeme rağmen devam etti bu sorun. O yüzden imkanınız varsa altarnatif markalara da yönelebilirsiniz.
  • Teşekkürler vatana gittim sorunu söyledim itiraz etmeden faturaya bakmadan yenisi ile değişti ve şuan çok iyide çalışıo. Benim tercihim g300 den yanaydı ama ürün ellerinde olmadığı için bunu almak zorunda kaldım benim için marka önemli değil zaten şuana kadar 3 mouse değiştim hepside 15 20 tllik markası belli olmayan mouseydi hepsinide 3 seneden fazla kullandım buda 3 4 sene giderse iyidir. Birde sorum olucaktı makro ayarladığım zaman programı kapatsam dahi nakro ayarları çalışırmı yoksa programın sürekli açıkmı olması gerek. Biraz telaşlanıyorum cs:go da vac ban yerim diye

• furkanaydogdu18 F kullanıcısına yanıt
    Kapatsanda o arkada çalılır zaten tam kapatmak istiyorsan sağ aşşağıdan da kapatacaksın

• furkanaydogdu18 F kullanıcısına yanıt
    Bende bu mouseden 1 yıldan fazla oldu kullanıyorum. Daha bir problem ile karşılaşmadım. Senin yaşadığın problem şans diyebiliriz. Üretim hatası bir ürün denk gelmiş. Ben bu mouse yi çok seviyorum. Bende cs-go oynuyorum. el kavraması iyi olduğu için rahat bir mouse. Makrodan dolayı Kolay kolay vac ban yemessin. Mod bölümü var makro ayarlarında sen 1. mode hiç bir şey ekleme 2 moda makrolarını ekle kullanmak istemediğinde 1 moda alırsın. oyunlarda 2. moda.
  • Benim anlatmak istediğim g300 gibi mousenin kendi hafızası varmı yani başka bir pcye takınca programsız ayarladığım macroları kullanabilirmiyim

• Ha birde pcyi kapatınca mousenin scroll ışığı yanıyo bi sıkıntı çıkmaz dimi eski mousemde yanmıyo diye hatırlıorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.