Şimdi Ara

Everest KM-6176 OFFICAL Kablosuz Combo Q Multimedia Klavye Mouse Set, Siyah ₺65,33

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 tane var hala
  • Bitmiş gerçi ama yine de sorayım

Kalitesi nasıl? Tuşları çalışıyor mu, faresi düzgün gidiyor mu, çekimi iyi mi yoksa takılma kopma oluyor mu, pili kaç ay gidiyor?
  • heveslendik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65.33 1 adet var hala.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaçan balık büyük olur deyip bende üzüldüm :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir adet aldık bakalım nasıl bişeymiş. Piyasaya göre ucuz bir set miydi bakamadım ama

• Bu nasıl 48.43 TL kablosuz set. yorumlar kötü gibi. 50 TL tamamlayınca kargo ücretsiz.

www.amazon.com.tr
    Everest Km-510, Q Multimedia Klavye + Mouse Set, Ingilizce Klavye, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Everest-Km-510-Multimedia-Klavye-Ingilizce/dp/B079TJ9CTQ/ref=sr_1_21?qid=1575841740&rnid=12601919031&s=computers&sr=1-21

Everest KM-6176 OFFICAL Kablosuz Combo Q Multimedia Klavye Mouse Set, Siyah  ₺65,33

yorumlarda ve resimde Türkçe klavye görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolega06 -- 9 Aralık 2019; 1:51:41 >

• kolega06 K kullanıcısına yanıt
    Almaya değer değil bence

• valla bi ara everest kablosuz set aldım. aldığıma pişman oldum böyle rezil bir klavye ve mouse görmedim. adamlar pil takma kutuplarını bile ters yapmışlar 1 saat onu çözmekle uğraştım aklım almıyor nasıl becerdiklerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolega06

Bu nasıl 48.43 TL kablosuz set. yorumlar kötü gibi. 50 TL tamamlayınca kargo ücretsiz.

https://www.amazon.com.tr/Everest-Km-510-Multimedia-Klavye-Ingilizce/dp/B079TJ9CTQ/ref=sr_1_21?qid=1575841740&rnid=12601919031&s=computers&sr=1-21

yorumlarda ve resimde Türkçe klavye görünüyor.
    kargo ağırlığında 13kg yazıyor . ne gönderiyorlar acaba

• zaliminsan kullanıcısına yanıt
    yanında 5 kavanoz bal hediyesi varmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 stok.
  • İlk linktekini kullanıyorum çekim mesafesi iyi ama özellikle fare pil canavarı pil azalınca da sapıtıyor ince kalem pil olmasında da olabilir. Pili ikinci ayı görmüyor

• hogokce kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.