everest p4 beyaz kasamı modladım( hala devam ediyor) kasanın daha önceden çekilmiş bi foto malesef yok (düz beyaz kasa idi takribi 3-4 sene önce) fırsat buldukça moda devam ettim
kesme işlemini makas,çekiç bıçak ile yaptığım için işçilik berbart
power fan değişimi
neon ve ledli fan eklemesi
ön panele fan eklenmesi sisteme hava girmiyordu
yine boyama
bozuk bir psu çıkma fanı modladım kenarlarını kestim ve ekran kartı güney köprüsü için ek hava besleme oldu tamamen can sıkıntısından
bir çok yerinde işçilik hatası var ama bu da bize tecrübe oldu bir iki ay sonra kasaya yeniden boya atcam herşeye rağmen bilgisayarımı seviyorum
Gayet güzel olmuş aslında. Karşıdan görsem hiç bıçakla kesilmiş falan sanmam. Ön fanda biraz yamukluk var,plexiye montelenmiş izole siyah bant biraz kötü görünüm vermiş,diğerki bölümler bence güzel :)
Bu kasanın ön kısmı hariç aynı everest p4 kasada bende var ben bu sefer büyük ölçüde modlıcam ufaktan başladım ama fotograf makınam yok her zamankı gibi güzel olmuş kasan.
Güzel iş çıkarmışsın
Bence gayet güzel görünüyor amatör,mamatör önemli olan senin beğenmen, çünkü sen kullanıyorsun...
İlerde biraz daha tecrübe, alet edavat ile güzel işler çıkarırsın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme