Şimdi Ara

Everest Rampage KM-R1 Mouse Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aygıt yöneticisinden her şeyi kaldırıp bilgisayarımı kapatıp açtığımda farem 2 3 dakika çalışıyor ama donmalar yaparak çalışıyor.
    2 3 dakika sonra ise SS'deki hatayı alıyorum ve ışığı yanmasına, elektrik almasına rağmen çalışmıyor. Bir çok şey denedim en son bilgisayara format bile attım ama çözüm bulamadım 100 120 lira para verince sıkıntının mouse'da olduğunu kabullenmek de zor oluyor Anlayan kardeşlerim sıkıntı mouse kablosunda falan mıdır yoksa bilgisayarım da mı bi sıkıntı var bi yardımcı olur musunuz? Eğer mouse sıkıntılıysa garantiye göndersem değiştirirler mi? 2016 sonlarına doğru almıştım ama faturayı bulamıyorum Bimeks'den çıkarttırırım gerekirse.

Everest Rampage KM-R1 Mouse SorunumEverest Rampage KM-R1 Mouse Sorunum

Edit:
    Laptop: Toshiba Satallite L500-C-11P
    Mouse: Everest Rampage KM-R1
    Sorun arkadaşımın eski bi telefonunu başka bir usb portundan bağladıktan sonra ortaya çıktı. Denk mi geldi alakası var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraude- -- 15 Ağustos 2017; 3:11:9 >

• USB portunda sıkıntı olmuş olabilir, ayrıca yüksek DPI ayarlarında bilgisayar sorun çıkarabiliyor.

Aygıt yöneticisinde mouse takılıyken mouse'un ya da portun tasarrufu açıksa kapatın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 porttada denedim aynı sıkıntıyı veriyor. Bu zamana kadar aynı dpi ayarında sıkıntı da olmuyordu. Sanırım farem çöp oldu ama bunun taktığım telefonla ne alakası var çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraude-

Hocam 3 porttada denedim aynı sıkıntıyı veriyor. Bu zamana kadar aynı dpi ayarında sıkıntı da olmuyordu. Sanırım farem çöp oldu ama bunun taktığım telefonla ne alakası var çözemedim

benim faremde de aynı sıkıntı var ama son ihtimal olarak gördüm, fare kablosunda sıkıntı vardır o zaman çünkü benim kablomda sıkıntı var...
  • Fareye 120 lira verip de Everest alınca ne olduğunu hep beraber görmüş olduk. Her zaman söylerim. Everest ve frisby alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Ne alınır peki? Daha garantiye gönderme firsatim olmadı ama olumlu sonuç alacağımı zannetmiyorum zaten. O yüzden g300s mouse düşünüyorum f/p olarak nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fraude- kullanıcısına yanıt
    Ben g300s kullanıyorum, gayet memnunum. Ben aldığımda 90 küsür liraydı. Genellikle BF3-4-1, COH2 ve Skyrim veya Witcher tarzı açık dünya oyunları oynarım. Herhangi bir profil falan kullanmıyorum, sadece dpi ayarlama tuşunu kullanıyorum.

Logitech'in kalitesini geçtim sadece garantisi için bile alınır. Adamlar sorgusuz sualsiz doğrudan değişim yapıyorlar diye okuyorum hep forumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Everest DPI Maus Sorunu Yardım !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.