Şimdi Ara

EVERPOWER Power Supply i nasıl? (+ek soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

almayı düşünüyorum
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?ad=power_supp&ur_no=13&s=HmFYYzhCxsLWmJ0zhahi

40+kdv

ne dersiniz?
    ----------------
    SAta power kablosu varmıdır bunun? yok ise sata discler nasıl bağlanır?

Aerocool da aklma yattı çok güzel ama biraz pahalı geldi.
    Ewerpower PH-400 Turbo (Alüminyum) PSU Gerçek 400w veremez derseniz
    AEROCOOL Acrylic-Titanium 370 Watt PSU alacağım. 20$fazla ama napalım

eğer bunlara sata olmuyor ise, sata destekleyen bir psu tavsiye edermisiniz.
    -----------------
    cevaplar için çok teşekkür ederim.

• hakkında iyi şeyler söyleniyordu bu PSU'nun
  • kaliteli bir alet.. üstünde yazdığı değerleri verebiliyor
  • Ev arkadaşımda evepower kasa var (sistem 2500+ barton, 512mb twinmos ram, msi nforce2 anakart, ati radeon 9100 ekran kartı)Masa üstünde değilde 3d uygulamalarda sürekli reset atıyor. Aklınıza gelebilecek herşeyi denedik (yeni işletim sistemi kurulumu, bios update, sürücülerin sıralı kurulumu, en yeni sürücülerin kurulumu vsvsvs), sorun büyük ihtimalle güç kaynağında. Bu yüzden ben pek tutmadım. Diğer ev arkadaşımda aynı sistemin aopen kasalısı var. Onda kesinlikle böyle sorunlar olmuyor. Ama tabii bu ewerpover'in üst modelleri vardır ve kalitelidir derseniz birşey diyemem. Sadece durumu sizle paylaşmak ve uyarmak istedim.
    Saygılarımla...
  • 6 aydır bu psuyu kullanıyorum cok memnunum daha once 6-7 tane psu patlattım.. bunda tık yok.. gecenlerde voltaj dustu.. aynen ups gıbı calıstı. yanımde televızyon kapanırken bilgisayar calısmaya devam etti..
  • Bence çok az bir fiyat farkıyla gidin hem şık hemde kaliteli olan Aerocool psulardan alın bence şu an en iyi fiyat/performans oranına sahip psular
  • paran varya en ıyısını almaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elbetteki fiyat çok önemli.
    ----------------
    SAta power kablosu varmıdır bunun? yok ise sata discler nasıl bağlanır?

Aerocool da aklma yattı çok güzel ama biraz pahalı geldi.
    Ewerpower PH-400 Turbo (Alüminyum) PSU Gerçek 400w veremez derseniz
    AEROCOOL Acrylic-Titanium 370 Watt PSU alacağım. 20$fazla ama napalım

eğer bunlara sata olmuyor ise, sata destekleyen bir psu tavsiye edermisiniz.
    -----------------
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by coppermine</i>
    <br />Ev arkadaşımda evepower kasa var (sistem 2500+ barton, 512mb twinmos ram, msi nforce2 anakart, ati radeon 9100 ekran kartı)Masa üstünde değilde 3d uygulamalarda sürekli reset atıyor. Aklınıza gelebilecek herşeyi denedik (yeni işletim sistemi kurulumu, bios update, sürücülerin sıralı kurulumu, en yeni sürücülerin kurulumu vsvsvs), sorun büyük ihtimalle güç kaynağında. Bu yüzden ben pek tutmadım. Diğer ev arkadaşımda aynı sistemin aopen kasalısı var. Onda kesinlikle böyle sorunlar olmuyor. Ama tabii bu ewerpover'in üst modelleri vardır ve kalitelidir derseniz birşey diyemem. Sadece durumu sizle paylaşmak ve uyarmak istedim.
    Saygılarımla...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Büyük ihtimal senin arkadaşındaki Everest'tir ismini karıştırıyorsundur . Ben Alanya'da oturuyorum , kendim arkadaşım için bizzat özellikle Andromeda'dan Barton 2500 , Epox 8RDA 2.1 , 512 Twinmos DDR333 , 128 MB Tornado Ti4200 , 80 GB Seagate disk ve Everpower kasa ( yansaydam camlı ) söledik , öyle az güç harcayan parçalar değil gördüğünüz gibi + birde overclock yaptık . Şu anda kasa çok iyi durumda çalışıyor . İçindede everpower'ın kendi psu'su vardı . 300W . Yani everpower dandik marka değil hatta Fsp psu'lar kadar da kaliteli . Hatta en son darkhardware.com 'da inceleme vardı istersen okuyabilirsin . 400W'lığın çok daha iyi olacağına eminim .
    -
    Dediğim gibi arkadaş büyük ihtimal Everest'le karıştırdı çünkü çok olan bir şey bu

• Son söz olarak Everpower'ı alabilirsin . Bildiğimiz dandik psu'lar gibi değil . Çok kaliteli .
    -
    Birde Sata destekleyen Psu diye bir şey olmaz Psu'lara sata disklerin girişine uygun konektörler takarsın onu da sata diske takarsın . Bazı yeni psu'larda sata kablosu ayrı geliyor psu'ya birleşik şekilde ama onlar Türkiye'de var mı bilmiyorum , sanmıyorumda . Bu aparatlar genelde disklerle verilir , psu'lar da verir yalnız yeni modellerde var . Üreticiyi arayıp sorarsan onlar bilgi verecektir . İstesen belki içine koyarlar bile ? Kim bilir .
  • coppermine'da karıştırdım derse everpower aldığımın resmidir :)
    teşekkürler arkadaşlar.
  • Everpower 400W nereden buldunuz? Mavibilg. stoklarında görünmüyor.
  • zet3 Everpower 400W PH-400 PSU bende de var. Arkadaş everpower'ın ucuz psu'larından kullanmış. Bunlar everpower'ın 30$ civarındaki kasalarında bulunan kalitesiz 300W güç kaynakları. Bizim kullandığımız ise FSP'lerden daha üstün bir alet. Arkadaşın söylediği televizyon kapanırken bilgisayarın çalışması olayı güzel bir örnek kalitesi hakkında. Tereddüt etmeden alabilirsin.
  • Kasa kesinlikle everpower, ama güç kaynağı yukarda yazılan model değil tabii. Ben yinede sırf bu kıllığı yüzünden ısınamadım. Bence aopen almanız daha iyi olur. Evde o güç kaynağı da var ve kesinlikle daha iyi.
    Saygılarımla...
  • aopen'daki 300W'lık FSP güç kaynağı ise Everpower daha iyi.
  • Ewerpower almayın hata yaparsınız
  • Ewerpower almayın hata yaparsınız
  • sebep ne fenomahha?
  • İş olsun diye konuşmuş arkadaş. Sebep göstermeden, almayın hata yaparsınız. Oldu!
  • sıkan sıkıyo bu aralar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.