Evet arkdaaslar cok kotu bir haberim var sizlere artik sNaRe yok olacak ama geri gelecek ama ne zaman gizem girsend senin yetkilerini gozden gecirsem... clani yonetecek admlarin olmasi lasim lidersiz bi clan hic biliyorum ama elden ne gelir adsl gidiyor lanet olsun ama actiracam geri gelcem gizem ukala danteden ve bende kurtuluyon :D neyse turkishheros clani size sesleniyom (cunku oyunda goremedim:D)clani gelistirin ve ben gelecem yine ona gore oynayin yani artik sNaRe gelmiyecek clandan cikayim diyen olursa ona hakkimi heleal etmem haberiniz olsun clandan cikanlar clan hainleridir ona gore... nerde gorursem kesmeye calisirim clandan cikanlari en onemli kisilerde artik yetkisi olanlardir... ben gidicem her an gidebilirim ona gore gizem online olsanda yetkilerine bir baksam...
kanka ya hiç bişey anlmadım sanırsam baya uykusuz yazmışsın yazıyı neden gidiyosun adsl gidiyor demişsinde anlamadım walla
D3V1LM4G3TR'nin demek istediği şu ADSL'si kapanacakmış ve yapabildiği en kısa zamanda yerine daha hızlı bir ADSL bağlattıracakmış ama o da zamanını bilmiyo.Kendisi olmıycağıncan clandaki bazı kişilere yetki vericek.Gizem'e de yetki vermeyi düşünüyo ve clandan çıkanları hain ilan edip gördüğü yerde onlara saldıracakmış.
HEEhehe bu cocuk kopmus yawww... :) o halde ilk hain ben olim cikim su clandan :P
sanki vasiyet yazar gibi olmuş
ehehe biraz ole olmus...
ben clanimi emanet edecegim 2 tane aslan gibi adm budumda bir kac tane daha bulmak istiyorum